Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Modificări în calendarul Formulei 1. Grand Prix-urile Turciei, Mexicului şi Braziliei, amânate cu câte o săptămână

Modificări în calendarul Formulei 1. Grand Prix-urile Turciei, Mexicului şi Braziliei, amânate cu câte o săptămână

Formula 1

Comentarii

Organizatorii Campionatului Mondial de Formula 1 au adus modificări calendarului pentru finalul sezonului. Grand Prix-urile Turciei, Mexicului şi Braziliei, prevăzute la 3 şi 31 octombrie şi la 7 noiembrie, au fost amânate cu câte o săptămână.

După Marele Premiu al Belgiei de duminică, de la Spa-Francorchamps, piloţii vor merge la Zandvoort pentru Grand Prix-ul Olandei, la 12 septembrie, apoi la Soci, pentru Marele Premiu al Rusiei, la 26 septembrie.

Marele Premiu al Turciei era prevăzut în 3 octombrie, dar a fost decalat pentru 10 octmbrie, în locul cursei din Japonia, anulată din cauza restricţiilor sanitare.

Aşa cum era stabilit, la Austin va avea loc Marele Premiu al SUA, în 24 octombrie. Săptămâna următoare era în program Marele Premiu al Mexicului, dar a fost amânat pentru 7 noiembrie, data iniţială a Grand Prix-ului Braziliei. În consecinţă, etapa braziliană va avea loc la 14 noiembrie.

Promotorii Formulei 1 trebuie să mai găsească un Grand Prix pentru a înlocui Marele Premiu al Australiei, care era prevăzut în 21 noiembrie.

Grand Prix-urile Arabiei Saudite şi de la Abu Dhabi, ultimele două etape ale sezonului, vor avea loc aşa cum s-a prevăzut, la 5 şi 12 decembrie.

Afla mai multe despre: formula 1modificaricalendar 

viewscnt
Articole similare