Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Modric despre situaţia lui Bale: "El ştie ce vrea să facă, e un adult până la urmă!" Cuvinte mari pentru Cristiano: "A fost incredibil să joc alături de el"

Modric despre situaţia lui Bale: "El ştie ce vrea să facă, e un adult până la urmă!" Cuvinte mari pentru Cristiano: "A fost incredibil să joc alături de el"

Real Madrid

Comentarii

Într-un interviu acordat cotidianului The Times, fostul Balon de Aur, Luka Modric a vorbit despre situaţia delicată în care se află prietenul său, Gareth Bale.

"Timp de aproape 12 ani am jucat împreună şi este o situaţie dificilă, atât pentru el, cât şi pentru club" a explicat Modric.

Real Madrid vrea să-l vândă pe Bale, dar nu găseşte momentan un cumpărător dispus să-i achite salariul de 18 milioane de euro pe an. În acelaşi timp, Gareth Bale şi-a anunţat intenţia de a rămâne la Madrid, acolo unde nu mai este dorit de Zinedine Zidane.

"Gareth trebuie să decidă ce e mai bine pentru el, este un om în toată firea. El trebuie să spună dacă se simte fericit la Madrid sau vrea să încerce o altă experientă" a mai spus Modric, în The Times.

"Pentru mine rămâne un fotbalist mare şi cred că are multe de oferit în continuare fotbalului. Depinde doar de el, dacă are suficientă foame să continue. Eu cred că da. Indiferent dacă pleacă sau rămâne la Real Madrid, eu cred că Gareth Bale este în continuare un jucător important"

Laude pentru Cristiano Ronaldo

Luka Modric a vorbit şi despre Cristiano Ronaldo, fostul său coechipier de la Real Madrid.

"Să joc alături de el a fost ceva incredibil. Am avut 7 ani în care am jucat împreună şi am câştigat atât de multe alături de el. Chiar şi atunci când nu eşti într-un moment bun, Cristiano îti câştigă meciurile, prin calitate, caracter. Totul e special la el. De la felul în care se antrenează, la ceea ce face pe teren. Mereu te aştepţi să facă ceva special" a mărturisit Luka Modric.

Afla mai multe despre: luka modricbalecristiano ronaldo 

viewscnt
Articole similare