Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Modric din Bănie” nu se teme de FCSB: ”Un meci ca oricare altul. Suntem la mâna noastră!” VIDEO

”Modric din Bănie” nu se teme de FCSB: ”Un meci ca oricare altul. Suntem la mâna noastră!” VIDEO
Comentarii

Universitatea Craiova a învins, vineri seară, în deplasare, cu scorul de 2-1 (1-1), echipa Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a şasea a play-off-ului Ligii I, în care gazdele au condus cu 1-0.

Oltenii sunt lideri în Liga 1 până la partida CFR-ului. Au marcat Roberto Romeo ’21 pentru Gaz Metan şi Valentin Mihăilă ’39 şi Alexandru Cicâldău ’54 pentru Craiova.

În minutul 71, gazdele au rămas în inferioritate numerică, Sergiu Buş fiind eliminat după ce i-a adresat injurii arbitrului asistent. În acelaşi minut a primit cartonaş roşu şi Marius Constantin, aflat pe banca de rezerve.

”Eu zic că de la bun început, Mihăilă trebuia să paseze cu mine. Dar din fericire a ajuns mingea la mine când trebuia. Ne bucurăm că am câştigat toate cele patru meciuri, avem în continuare patru meciuri foarte grele şi trebuie să luăm primul meci care urmează. Nu a fost treaba noastră că le-au plecat jucători, ştiam că orice jucători aliniază, sunt fotbalişti foarte buni şi vom avea un meci foarte greu” a mărturisit Cicâldău, marcatorul celui de-al doilea gol al oltenilor, după meci.

Pentru Craiova urmează meciul cu FCSB, unul pe care Cicâldău îl vede la fel ca pe orice alt meci: ”Un meci ca oricare altul, jucăm acasă şi trebuie să luăm cele trei puncte. Suntem la mâna noastră, trebuie să luăm meciul care urmează şi să luăm cele trei puncte” a mai declarat decarul oltenilor, după meci.

sursa foto: UCVOficial

Afla mai multe despre: cicâldău. craiova 

viewscnt
Articole similare