Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Modric, înţepături pentru Cristiano şi pentru Messi după ce a câştigat Balonul de Aur: "Fotbalul nu înseamnă doar goluri, goluri, goluri"

Modric, înţepături pentru Cristiano şi pentru Messi după ce a câştigat Balonul de Aur: "Fotbalul nu înseamnă doar goluri, goluri, goluri"

Real Madrid

Comentarii

Luka Modric a câştigat la începutul acestei săptămâni Balonul de Aur, iar contestatarii au comentat îndelung încheierea supremaţiei Ronaldo-Messi.

Într-un interviu acordat revistei GQ din Spania, Luka Modric a oferit prima reacţie după ce a primit Balonul de Aur. "Drumul a fost lung şi greu şi de aceea sunt cu atât mai fericit cu ce am reuşit. Nimeni nu mi-a făcut nici un cadou. Totul a venit prin muncă, multă muncă", a declarat croatul în vârstă de 33 de ani.

După 10 ani în care Messi şi Ronaldo au câştigat câte cinci trofee, Modric a reuşit să îi devanseze, iar mulţi dintre fanii celor doi au criticat alegerea croatului.

"Probabil că s-a ţinut cont şi de trofeele pe care le-am câştigat, de cele trei Ligi ale Campionilor consecutive, dar şi de faptul că am ajuns cu o naţională atât de mică precum a Croaţiei în finala Campionatului Mondial, ceea ce părea imposibil. Şi atunci oamenii şi-au dat seama că fotbalul nu înseamnă numai goluri, goluri, goluri", a mai spus Luka Modric.

Afla mai multe despre: luka modricbalonul de aurronaldomessigoluri 

viewscnt
Articole similare