Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Modric l-a atacat pe Cristiano Ronaldo pentru că a lipsit de la Gala decernării Balonului de Aur: ”E vorba despre respect”

Modric l-a atacat pe Cristiano Ronaldo pentru că a lipsit de la Gala decernării Balonului de Aur: ”E vorba despre respect”
Comentarii

Leo Messi a câştigat Balonul de Aur 2019, al şaselea trofeu de acest gen din cariera argentinianului, un record absolut.

Cristiano Ronaldo nu a fost prezent la eveniment, motiv pentru jurnalişti să pună şi mai mult gaz pe foc. Aceştia l-au provocat pe Luka Modric să răspundă la final gestului lui Ronaldo, iar croatul a fost extrem de sincer:

”Prima întrebare şi deja creaţi polemică? Eu vorbesc despre mine, nu despre alţii. E vorba de respect în fotbal, iar atunci când nu câştigi, din respect trebuie să fii aici, pentru că până la urmă ne adunăm pentru a celebra acest sport minunat. Din acest motiv sunt aici” a mărturisit Luka Modric

Câştigător al Balonului de Aur anul trecut, Luka Modric i-a cedat distincţia în acest an lui Leo Messi. A fost al 6-lea Balon de Aur din cariera argentinianului, în timp ce Virgil van Dijk s-a clasat pe locul doi, podiumul fiind completat de Cristiano Ronaldo. Pe patru s-a clasat Sadio Mane, colegul lui van Dijk de la Liverpool.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldoluka modricleo messi 

viewscnt
Articole similare