Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Modric nu a mai rezistat. S-a luat de Messi şi de Ronaldo: ”Nu este corect faţă de colegii lor” Ce l-a enervat pe croat

Modric nu a mai rezistat. S-a luat de Messi şi de Ronaldo: ”Nu este corect faţă de colegii lor” Ce l-a enervat pe croat

Real Madrid

Comentarii

La aproape două săptămâni de la decernarea Balonului de Aur, Luka Modric a reacţionat vizavi de absenţa de la gală a lui Messi şi a lui Ronaldo

Luka Modric a comentat decizia lui Ronaldo şi a lui Messi din urmă cu aproape două săptămâni. Pe 3 decembrie, croatul a câştigat Balonul de Aur şi a întrerupt seria celor doi. Portughezul a fost pe doi în anchetă, iar Messi abia al cincilea. 

"Nu pot să spun de ce nu a participat cineva. E alegerea lui, e logic nu? Se pare că aceste trofee nu au valoare decât atunci când le câştigă ei. Nu este corect faţă de colegii lor sau faţă de colegii lor şi faţă de cei care i-au votat în ultimii peste zece ani", a declarat Modric. 

Modric, Ronaldo şi Griezmann au fost cei trei care au rămas pe lista scurtă a nominalizaţilor la Balonul de Aur, dar se anunţace cu câteva zile înainte faptul că Modric va fi câştigătorul. 

În 2018, croatul a fost vicecampion mondial cu naţionala Croaţiei şi a fost desemnat şi cel mai bun jucător al turneului, a câştigat Liga Campionilor cu Real Madrid, a fost desemnat cel mai bun mijlocaş  al anului în ancheta UEFA şi a fost şi în All Star Team-ul Ligii Campionilor. 

A PREZENTAT BALONUL DE AUR PE BERNABEU

 

Afla mai multe despre: modricmessironaldobalon de aur 

viewscnt
Articole similare