Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Modrici şi-a distrus colegii, după ce Croaţia a fost umilită de Spania, scor 0-6: ”A fost sinucidere curată ce am făcut”

Modrici şi-a distrus colegii, după ce Croaţia a fost umilită de Spania, scor 0-6: ”A fost sinucidere curată ce am făcut”
Comentarii

Spania a distrus-o pe Croaţia, scor 6-0, iar Luka Modrici şi-a făcut praf elevii. Naţionala care s-a luptat pentru a câştiga Cupa Mondială a fost de nerecunoscut, iar ibericii au marcat de fiecare dată când au apăsat pe acceleraţie.

Croaţia a început catastrofal aventura din Liga Naţiunilor. După un Campionat Mondial senzaţional, în care au ajuns în marea finală, croaţii au fost depăşiţi total de Spania lui Luis Enrique. Gazdele s-au impus cu 6-0, iar la final Modrici nu şi-a menajat deloc colegii.

Am jucat bine doar 20 de minute, când am şi avut câteva şanse de gol. Apoi au marcat ei şi noi am căzut total. A început să joace fiecare pentru el, n-am mai fost o echipă. Am lăsat multe spaţii între linii şi asta este o sinucidere curată când joci împotriva Spaniei.

Dacă ne vom prezenta aşa, vom pierde fiecare meci, indiferent de numele echipei pe care o vom înfrunta. Dacă nu suntem 100% concentraţi, dacă nu ne vom dărui la fel ca la Cupa Mondială, atunci n-avem nicio şansă cu nimeni”, a tunat Modrici.

Afla mai multe despre: modricicroatiaspanialiga natiunilor 

viewscnt
Articole similare