Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Modul inedit prin care Salah a aflat de plecarea lui Klopp de la Liverpool: "Mi s-a părut ciudat că ne-a chemat la teren la 10:30"

Modul inedit prin care Salah a aflat de plecarea lui Klopp de la Liverpool: "Mi s-a părut ciudat că ne-a chemat la teren la 10:30"

Liverpool

Comentarii

Starul egiptean Mohamed Salah a afirmat că plecarea antrenorului Jurgen Klopp de la Liverpool, la finalul acestui sezon, nu va influenţa viitorul său la clubul englez, de care este legat prin contract până în iunie 2025.

"Într-o zi, voi părăsi şi eu clubul, însă plecarea lui Jurgen Klopp nu mă va influenţa. Este ceva ce face parte din viaţă, totul se schimbă. Sunt jucători foarte importanţi care au părăsit deja clubul. Managerul este la rândul său foarte important pentru club şi va pleca", a declarat Salah, chestionat de fostul internaţional englez Jamie Carragher într-un interviu acordat postului de televiziune Sky Sports.

În vârstă de 31 de ani, Mohamed Salah joacă la Liverpool din 2017 şi a marcat până în prezent 205 goluri în 335 de meciuri disputate pentru "cormorani" în toate competiţiile. În vara trecută şi iarna acestui an, cluburile din Arabia Saudită au încercat fără succes să-l recruteze pe atacantul egiptean.

Salah a dezvăluit, în interviul pentru Sky Sports, şi modul în care a aflat că Jurgen Klopp va pleca.

"Am avut o întâlnire la ora 10:30, ceea ce este ciudat, am ajuns şi l-am văzut pe agentul său, aşa că am crezut că (antrenorul) şi-a prelungit contractul. Şi atunci Virgil (van Dijk) mi-a spus că pleacă. Am fost surprins şi am întrebat: Dar de ce?'", a povestit el.

Jurgen Klopp (56 ani) a anunţat în luna ianuarie că se va despărţi de Liverpool la finalul actualei ediţii din Premier League, din cauza epuizării, după nouă sezoane petrecute la gruparea de pe Anfield, alături de care a câştigat un titlu în Premier League (2020), Cupa Angliei (2022), Liga Campionilor (2019), Supercupa Europei (2019), Cupa Mondială a Cluburilor (2019), Supercupa Angliei (2022) şi Cupa Ligii engleze (2022).

Afla mai multe despre: liverpool 

viewscnt
Articole similare