Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Moggi: ”Ronaldo a semnat şi a făcut deja vizita medicală!" ULTIMA ORĂ | Când va fi prezentat oficial la Juventus

Moggi: ”Ronaldo a semnat şi a făcut deja vizita medicală!" ULTIMA ORĂ | Când va fi prezentat oficial la Juventus

Real Madrid

Comentarii

Ziarul spaniol AS anunţă că Ronaldo a acceptat oferta celor de la Juventus, dar Real Madrid vrea mai mult de 100 de milioane de euro pentru atacantul portughez.

17:39 Sport Mediaset susţine că Ronaldo va fi prezentat oficial la Juventus pe 7 iulie, în cadrul unui eveniment organizat pe stadion. Ronaldo va ateriza la Torino în aceeaşi zi. Până atunci, este de aşteptat ca starul portughez să semneze deja contractul.


16:32 Transferul lui Cristiano Ronaldo pare o chestiune de ore. Fanii deja i-au pregătit tricoul cu numărul 7.


Potrivit publicaţiei spaniole, lusitanul a acceptat de câteva sâptămâni salariul propus de italieni. Ronaldo ar urma să primească 30 de milioane de euro pe sezon. Jurnaliştii spun că starul portughez e hotărât să plece de pe Bernabeu, din cauza neînţelegerilor cu preşedintele Realului, Florentino Perez, care nu a acceptat mărirea salariului.

În plus, fostul preşedinte de la Juventus, Luciano Moggi, a declarat că Ronaldo ar fi făcut deja vizita medicală pentru clubul italian. ”Cred că a semnat şi a efectuat deja vizita medicală cu Juventus, asta după ce am vorbit cu oameni importanţi”.

Câştigător a cinci Baloane de Aur, atacantul de 33 de ani a venit la Real Madrid în 2009. Spaniolii le-au plătit 94 de milioane de euro celor de la Manchester United pentru portughez.

La Real, Ronaldo a jucat 438 de meciuri şi a marcat 450 de goluri.

Afla mai multe despre: ronaldojuventusreal madrid,  

viewscnt
Articole similare