Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mohamed Salah aproape de plecare. Atacantul lui Liverpool se gândeşte la un alt club. "Voi juca în Spania"

Mohamed Salah aproape de plecare. Atacantul lui Liverpool se gândeşte la un alt club. "Voi juca în Spania"

Liverpool

Comentarii

Mohamed Salah a vorbit înaintea meciului cu Real Madrid din Champions League despre cariera sa şi despre viitorul său alătrui de Liverpool.

Atacantul celor de la Liverpool se gândeşte la plecarea către un alt campionat, dar este concentrat pe ceea ce are de făcut alături de echipa din Premier League şi pe următorul meci din Champions League împotriva celor de la Real Madrid.

Mohamed Salah aproape de plecare. Atacantul lui Liverpool se gândeşte la un alt club

Atacantul grupării de pe Anfield este la un nivel foarte bun în carieră şi pare că ar putea fi aproape de o plecare, iar egipteanul ia în calucul un alt club la care să se transfere.

"Dacă mă văd jucând la alt club după 4 ani la Liverpool şi dacă se apropie sfârşitul unui ciclu? Nu depinde de mine. Vom vedea ce se va întâmpla, dar prefer să nu vorbesc despre asta acum. Dacă voi juca în Spania după ce am evoluat în Anglia şi Italia? Sper să pot juca fotbal mulţi ani de acum înainte. De ce nu? Nu ştii niciodată ce se va întâmpla în viitor, aşa că...Poate într-o zi", a spus Salah, conform celor de la Marca.

Cum vede Salah meciul cu Real Madrid

Mohamed Salah are 28 de ani şi are un sezon bun alături de Liverpool în Premier League, fiind liderul marcatorilor echipei cu 17 goluri înscrise. Pentru cei de la Marca, egipteanul a acordat un interviu în care a discutat şi despre următroarea partidă din Champions League împotriva rivalei din finala anului 2018.

"Am o dorinţă mare să câştigăm jocul şi să ajungem în semifinale. Ce se va întâmpla acum nu va schimba rezultatul finalei de la Kiev. Asta s-a terminat", a declarat Mo Salah, pentru Marca.

Salah a mai vorbit şi despre cum vede partida contra celor de la Real Madrid, având în vedere ceea ce s-a întâmplat în urmă cu 3 sezoane, atunci când egipteanul a fost falutat şi accidentat de Sergio Ramos. Atacantul de 28 de ani, a mai discutat şi despre ceea ce se întâmplă la echipa de pe Bernabeu.

"Acel meci s-a terminat, e istorie, aşa că nu mă gândesc a asta. Toată lumea îşi doreşte să câştige, e un lucru normal.

Situaţia este diferită. Au pierdut câţiva jucători exponenţiali, precum Cristiano Ronaldo, cel mai bun jucător din istoria lor, a marcat foarte multe goluri pentru ei. În acelaşi timp a venit Eden Hazard, care nu a avut foarte mult noroc, fiind mai mult accidentat. Totuşi, ei sunt acum în sferturi, au jucători minunaţi, chiar dacă au pierdut prin plecarea lui Ronaldo.", a mai spus atacantul egiptean.

Situaţia de la Liverpool

Salah a mai discutat legat de situaţia sa de la Liverpool şi despre ce se întâmplă la gruparea de pe Anfield.

"Am câştigat Premier League şi Champions League, suntem campioni. Aceasta este marea schimbare.

S-au întâmplat o mulţime de lucruri în acelaşi timp, norocul nu a fost de partea noastră. Asta ne-a făcut să ne dorim şi mai mult să câştigăm Champions League şi sper că vom face asta. Relaţia mea cu Klopp este una normală, între doi profesionişti

Sper să merg pe aceeşi direcţie pe care am mers în ultimii ani. Vreau să câştig trofee, să marchez goluri, să-mi ajut echipa să câştige tot ce se poate, este cel mai important lucru pentru mine", a mai spus Salah.

Zinedine Zidane idolul lui Salah

În interviul pentru Marca, Salah a mai vorbit şi despre idolul său din fotbal, iar egipteanul a recunoscut că antrenorul francez, Zinedine Zidane, este cel pe care l-a admirat în copilărie.

"Este un antrenor grozav, a câştigat de 3 ori Champions League, i-a mers foarte bine. A plecat, dar acum s-a întors pentru a o ajuta pe Real să câştige alte trofee. El a fost unul dintre idolii mei când eram mic, iar ca antrenor merge excelent", a adăugat Mohamed Salah.

Afla mai multe despre: mohamed salah 

viewscnt
Articole similare