Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mohamed Salah nu exclude un viitor la Real Madrid sau Barcelona. Egipteanul este jucător de bază în formaţia antrenată de Jurgen Klopp

Mohamed Salah nu exclude un viitor la Real Madrid sau Barcelona. Egipteanul este jucător de bază în formaţia antrenată de Jurgen Klopp

Fotbal

Comentarii

Egipteanul a marcat 108 goluri pentru clubul din Premier League în 172 de partide din 2017 de când a venit de la Roma.

Realizările lui Salah pentru Liverpool l-au adus în atenţia giganţilor din La Liga. Întrebat de AS dacă exclude un transfer în La Liga, Salah nu a infirmat. "Cine ştie ce se va întâmpla pe viitor, dar momentan sunt focusat pe câştigarea titlului de campion în Premier League şi vreau să iau Liga Campionilor din nou cu Liverpool. Referitor la viitor, nu pot fi sigur de nimic, tot ce pot spune este că decizia finală este a clubului. Sigur că aş vrea să dobor toate recordurile aici." a declarat Salah.

Salah a fost foarte dezamăgit că nu a primit banderola de căpitan în ultimul meci din grupele Ligii Campionilor, 1-1 cu Midtjylland, de luna trecută. Salah a fost unul dintre puţinii oameni de bază ai formaţiei în meciul din Danemarca, cu toate acestea Klopp nu i-a încredinţat acestuia banderola de căpitan. Salah: "Sincer, am fost foarte dezamăgit. Mă aşteptam să fiu căpitan, dar a fost decizia antrenorului."

Egipteanul a marcat 108 goluri pentru clubul din Premier League în 172 de partide din 2017 de când a venit de la Roma şi are în palmares un titlu de Liga Campionilor şi un titlu de campion al Premier League. Salah mai are contract cu Liverpool încă 3 ani de zile.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: salahliveprool 

viewscnt
Articole similare