Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mohamed Salah, pe lista celor de la Bayern Munchen. Starul lui Liverpool este comparat cu Messi şi Ronaldo

Mohamed Salah, pe lista celor de la Bayern Munchen. Starul lui Liverpool este comparat cu Messi şi Ronaldo
Comentarii

Bayern Munchen a pus ochii pe Mohamed Salah, iar directorul clubului a menţionat faptul că i-ar plăcea ca starul lui Liverpool să devină jucătorul bavarezilor.

Mohamed Salah, pe lista celor de la Bayern Munchen

Campioana din Bundesliga este cu ochii pe Mohamed Salah. Bayern Munchen nu este genul de echipă care să dea mulţi bani pe jucători, însă, se pare că bavarezii ar face o excepţie pentru starul celor de la Liverpool.

Egipteanul în vârstă de 28 de ani mai are doar 2 ani de contract cu echipa de la Anfield, lucru care ar putea face ca Salah să îşi dorească schimbarea echipei, mai ales că Liverpool are o criză şi nu mai face performanţele anterioare. În cazul în care Mo nu ar mai continua cu gruparea condusă de Jurgen Klopp, fotbalistul ar avea parte de oferte uriaşe din partea celor mai bune cluburi din Europa.

Preşedintele lui Bayern Munchen, Karl-Heinz Rummenigge, a dat un interviu pentru cei de la On Time Sports şi a vorbit despre starul lui Liverpool. Rummenigge a zis de Salah că este un fotbalist extraordinar şi l-a comparat cu Leo Messi şi Cristiano Ronaldo.

"În acest moment nu intenţionăm să-l semnăm Salah, dar cu siguranţă ar fi o onoare să-l avem. În opinia mea, Salah este Messi din Africa şi, desigur, are abilităţile de a juca pentru cele mai bune echipe din lume. Ceea ce a realizat el poate fi comparat cu ceea ce au făcut Messi şi Ronaldo la Barcelona şi Real Madrid.", a declarat Karl-Heinz Rummenigge.

Şanse mari ca Salah să părăsească echipa de pe Anfield

Se pare că şansele ca Salah să plece de la Liverpool sunt destul de mari. Egipteanul a declarat că: "Nu ştim niciodată ce ne rezervă viitorul", atunci când a fost întrebat dacă ar vrea să se transfere la Barcelona sau Real Madrid. În urma acestei declaraţii, fanii echipei de pe Anfield s-au alarmat, însă, Jurgen Klopp a susţinut că nu este un motiv de îngrijorare şi că Salah este fotbalistul lui Liverpool.

Pentru cei de la beIN Sports, un fost coleg al lui Salah de la naţionala Egiptului, Mohamed Aboutrika, a dat câteva declaraţii care, totuşi, îi îngrijoarează pe fanii grupării de pe Anfield.

"Am vorbit cu Salah şi nu e fericit la Liverpool. Mi-a explicat de ce, dar nu pot să spun asta în public. Oricum, fiţi siguri că faptul că e supărat nu înseamă că nu va avea aceleaşi performanţe pe terenul de fotbal.

În opinia mea, Liverpool ia în considerare să îl vândă din motive economice. Nu am vreo influenţă asupra deciziilor lui, dar e prietenul meu, fratele meu şi ştiu că e suficient de inteligent încât să ia decizia corectă. Dacă Mo ar fi jucat la Real sau Barcelona şi ar fi avut acelaşi nivel ca la Liverpool, cu siguranţă ar fi câştigat deja Balonul de Aur", a declarat Mohamed Aboutrika. 

Mohamed Salah este cotat la 120 milioane de euro, potrivt transfermarkt.

 

Afla mai multe despre: mohamed salah bayern munchen liverpool 

viewscnt
Articole similare