Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Moldovenii vor război contra oltenilor: "E meciul sezonului!" Ce a declarat Stoican despre Craiova

Moldovenii vor război contra oltenilor: "E meciul sezonului!" Ce a declarat Stoican despre Craiova

CSM Poli Iași

Comentarii

Chiar dacă Poli Iaşi trece printr-o perioadă cu rezultate foarte slabe, jucătorii, dar şi Flavius Stoican sunt foarte optimişti înaintea duelului cu U Craiova. Partida se va disputa vineri, de la ora 21:00, în direct pe Telekom Sport 1.

Poli Iaşi e în criză, cel puţin din punct de vedere al rezultatelor. Moldovenii au patru înfrângeri consecutive în campionat, iar în Cupa României au fost eliminaţi de Viitorul. Echipa lui Stoican e la şase puncte în spatele Astrei, formaţia care ocupă ultima poziţie care duce în play-off. Ieşenii încă trag speranţe că vor prinde unul dintre primele şase locuri, la finalul sezonului regulat.

"Jucătorii au încredere în forţele lor, au conştientizat că U Craiova nu este o echipă mai bună decât a noastră. Sunt convins că băieţii vor da totul. Sunt conştienţi că putem merge în play-off, dar ne trebuie şi şansă", a declarat Flavius Stoican.

Poli Iaşi va întâlni o echipă aflată în mare formă. U Craiova e pe locul al treilea în campionat şi e neînvinsă de şapte partide.

"Pentru noi, acesta e cel mai important meci al sezonului. Chiar dacă am jucat 120 de minute în Cupa României, nu contează dacă suntem odihniţi sau obosiţi. Cine intră pe teren trebuie să dea totul", a punctat şi Patrick Petre.

Afla mai multe despre: poli iasiu craiovaliga 1flavius stoicanpatrick petre 

viewscnt
Articole similare