Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Moment amuzant cu Mircea Rednic. I-a cerut scuze lui Gabi Tamaş şi s-a implicat în duelul dintre Hagi şi Stoichiţă: "Dacă facem proiecte, strategii, deja nu e cazul"

Moment amuzant cu Mircea Rednic. I-a cerut scuze lui Gabi Tamaş şi s-a implicat în duelul dintre Hagi şi Stoichiţă: "Dacă facem proiecte, strategii, deja nu e cazul"

Dinamo București

Comentarii

Antrenorul lui Dinamo, Mircea Rednic, consideră că fotbalul românesc ar trebui să treacă la fapte şi să nu mai aştepte proiecte şi strategii.

Mircea Rednic, despre echipa naţională a României

"Suntem unde ne e locul, unde merităm. De asta nici nu ne-am calificat la Campionatul Mondial, în cupele europene. Ne chinuim cu echipe cu care înainte făceam scor. Sunt probleme, în primul rând legate de infrastructură, legate de bani, fără bani greu să faci fottbal. În primul rând nimeni nu se implică, statul nu se implică, iar cei care au bani se uită în urmă şi le e teamă să investească, pentru că n-ai nicio siguranţă", a declarat antrenorul lui Dinamo. 

De asemenea, a avut o intervenţie în privinţa schimbului de replici dintre Gică Hagi şi Mihai Stoichiţă, privind proiectul pe 10 ani propus de "Rege". 

Mircea Rednic a oferit şi un moment amuzant, în momentul în care şi-a cerut scuze faţă de Gabi Tamaş, atunci când a vorbit despre lotul şi selecţia de la naţională. 

"Dacă începem să facem proiecte, strategii, deja nu e cazul. De 20 şi ceva de ani tot facem strategii şi proiecte. Părerea mea e că deja o generaţie s-a format, cei de la EURO U21. 

Trebuia să mergi pe aceeaşi echipă, nu iar să-l aduci pe Camora, să-l aduci pe Tamaş. Scuze, Gabi, să nu te superi, acum m-ai supărat, să nu fii supărat pe mine. Dau exemple. Am început iar să îi adunăm, nu vreau să dau nume, dar erau jucători cu experinţă, plus că nu avea presiune. De asta zic, continua cu lotul pe care l-ai avut la dispoziţie şi eu sunt sigur că nimeni nu la-r fi criticat. Treceau doi ani, pentru că aţi văzutechipa. Degeba voi tot criticaţi, ultimele jocuri chiar au fost bune, cu consistenţă şi pe faza de apărare, şi faza de atac, nu am avut noroc, nu am avut suporterii lângă noi". 

Afla mai multe despre: mircea rednicdinamogabi tamas 

viewscnt
Articole similare