Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Moment antologic cu Gică Hagi! "Să plece de aici!". "Regele" a ezitat înaintea transferului la Galatasaray: "Bă, Gică, te rog, au venit oamenii" VIDEO

Moment antologic cu Gică Hagi! "Să plece de aici!". "Regele" a ezitat înaintea transferului la Galatasaray: "Bă, Gică, te rog, au venit oamenii" VIDEO

Special

Comentarii

Legenda fotbalului românesc, Gică Hagi, şi-a pus în dificultate impresarul, pe Ioan Becali, înaintea transferului la Galatasaray, din 1996.

Fostul decar al naţionalei a avut un moment de cumpănă, când a venit vorba despre transferul său la Galasataray, acolo unde avea să devină un simbol al clubului. 

Între 1994-1996, "Regele" a jucat pentru Barcelona, după experienţele de la Real Madrid, Brescia, Steaua Bucureşti, Sportul Studenţesc şi Farul. 

"Greu de reprezentat... Nu am avut aşa greu de reprezentat. A fost Hagi până semna contractul. Până semna contractul era greu de convins. Dacă au venit turcii, după ce ne-am pus de acord... Avea fata lui, Kira, şase luni sau un an. Şi vicepreşedintele a venit cu... Turcii ziceau că-i iau copilului câte ceva de aur.

S-a semnat contractul cu Gică, tot, şi ne-am dus în apartamentul unde stătea el, la Piaţa Galaţi. <<Nu vreau! Să plece de aici!>>. <<Bă, Gică, te rog, au venit oamenii, ţi-au dat dat atâţia bani, ne-am înţeles, am vorbit pentru atât, ţi-au dat atât>>. După ce semna contractul, era unt pe pâine", a declarat Giovanni Becali, în cadrul emisiunii "Sport Report". 

De asemenea, agentul de jucători a mai spus că şi-ar fi dorit să-l reprezinte pe Mirel Rădoi, de-a lungul carierei sale de la Extensiv, FCSB şi din zona Golfului. 

Hagi a jucat în 192 de meciuri la Galatasaray, a marcat 72 de goluri şi a pasat decisiv de 64 de ori. În Turcia, fostul decar al naţionalei a câştigat patru titluri de campion, o Cupă Uefa, Supercupa Europei, patru Cupe ale Turciei şi două Supercupe ale Turciei. 

De asemenea, a antrenat-o pe Galata în două perioade, 2004-2005 şi 2010-2011. În 2005, a câştigat Cupa Turciei. 

Afla mai multe despre: gica hagigalatasaraygiovanni becaliioan becaligica hagi transfer galatasaray 

viewscnt
Articole similare