Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Moment de derută înainte de finala Cupei! Suporterilor Craiovei li s-a interzis accesul în stadion cu coregrafia, ca apoi jandarmii să se răzgândească

Moment de derută înainte de finala Cupei! Suporterilor Craiovei li s-a interzis accesul în stadion cu coregrafia, ca apoi jandarmii să se răzgândească

Cupa României

Comentarii

Conform protocolului formulat de Ministerele Sportului şi al Sănătăţii, accesul în stadion cu orice fel de coregrafie este interzis. Însă, după ce suporterilor Craiovei li s-a interzis iniţial să intre cu aceasta, jandarmii s-au răzgândit şi le-au permis accesul cu tot cu steaguri şi bannere.

Suporterii Craiovei au întâmpinat probleme la intrarea pe stadionul Ilie Oană pentru finala Cupei, jandarmii nepermiţându-le accesul cu coregrafia. Din pricina pandemiei, orice coregrafie a fost interzisă în stadioane, pentru a combate răspândirea Covid.

Suporterilor Craiovei li s-a interzis accesul în stadion cu coregrafia, ca apoi jandarmii să se răzgândească

”Ni se pare că spectacolul nu mai e pe stadion. Ni s-a spus că nu avem voie cu coregrafia. Poate lucrurile se schimbă. Sper ca federaţia să nu omoare spectacolul. Spectacolul pe care îl crează orice peluză la un meci important. Momentan, nu ştim un răspuns foarte clar. Ni s-a spus că obstrucţionează vizibilitatea, diverse motive”, spunea liderul galeriei oltenilor.

Însă, după o lungă ceartă între forţele de ordine şi fani, suporterilor li s-a permis accesul cu coregrafia, în ciuda interdiciţiei cu aceatsa pe stadion. Este neclar încă dacă vor exista urmări după această încălcare a protocolului anti-Covid.

VIDEO cu coregrafia oltenilor

Afla mai multe despre: cupa românieiastra craiova 

viewscnt
Articole similare