Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Moment de magie la antrenamentul lui PSG. Neymar şi colegii săi au băgat spaima în Atalanta cu o fază imposibil de creat şi pe PlayStation | VIDEO

Moment de magie la antrenamentul lui PSG. Neymar şi colegii săi au băgat spaima în Atalanta cu o fază imposibil de creat şi pe PlayStation | VIDEO
Comentarii

Fotbaliştii lui PSG sunt mai montaţi ca niciodată să ajungă în semifinalele UEFA Champions League. Francezii au dovedit acest lucru la şedinţele de pregătire de dinaintea partidei din sferturi, cu Atalanta, atunci când Neymar şi Ander Herrera au realizat o fază greu de explicat, dar mai ales de replicat.

Atalanta a avut cel mai bun atac din Serie A în sezonul 2019-2020, cu 98 de goluri marcate, dar Gasperini ar face bine să îşi pregătească portarul şi fundaşii pentru confruntarea cu PSG din sferturile UEFA Champions League. 

În căutarea primei Ligi a Campionilor din istorie, campioana Franţei are la dispoziţie fotbaliştii necesari pentru a îndeplini un astfel de obiectiv. Recent, la una dintre şedinţele de pregătire conduse de Thomas Tuchel, Neymar şi Ander Herrera au reuşit să marcheze o bijuterie de gol. Brazilianul a oferit un assist „magic”, în timp ce mijlocaşul de origine bască a finalizat necruţător. 

Dacă Neymar nu mai are nevoie de nicio prezentare, Herrera este una din surprizele pe care Tuchel i le pregăteşte lui Gasperini. Spaniolul nu a jucat în acest sezon decât în 19 meciuri pentru PSG, interval în care a marcat un gol şi a oferit o pasă decisivă. 

Colegii fotbalistului venit gratis vara trecută de la Manchester United au însă mare încredere în Ander Herrera: „Ander este un jucător foarte bun, care este folosit în meciurile mari. Este un fotbalist care nu se dă înlături de la luptă şi care dă totul pentru echipa sa. Este genul de fotbalist pe care ţi-l doreşti alături.

El şi-a arătat calităţile în fiecare meci în care a jucat”, a declarat Marquinhos, vice-căpitanul lui PSG.

  • Atalanta - Paris Saint-Germain se vede în direct pe Telekom Sport 1, astăzi, de la ora 22:00

Afla mai multe despre: psgatalantauclneymarherrera 

viewscnt
Articole similare