Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Moment de sinceritate al lui Adrian Păun: ”Suntem complexaţi şi nu pot să înţeleg de ce” Ce spune despre duelul cu AS Roma

Moment de sinceritate al lui Adrian Păun: ”Suntem complexaţi şi nu pot să înţeleg de ce” Ce spune despre duelul cu AS Roma

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a fost învinsă, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de echipa UTA Arad, într-un meci din etapa a XI-a a Ligii I.

Golul a fost marcat de Hora, în minutul 75, cu un şut de la marginea careului.


”Suntem complexaţi, nu pot să înţeleg de ce, până la meciul cu Mediaş pierduserăm un singur meci, cel cu Craiova, într-un an. Nu ştiu ce se întâmplă. Trebuie să ne facem fiecare autocritica, să analizăm meciurile pe care le-am pierdut şi să nu se mai repete lucrul acesta” a spus Adrian Păun, la finalul meciului.

”Contează faptul că nu aţi avut niciodată aceeaşi echipă în două meciuri consecutive. Suntem echipa campioană şi astea sunt scuze pe care noi nu trebuie să le găsim. Suntem jucători valoroşi cu toţii, facem parte dintr-un lot valoros, suntem jucători care ştim ce ne Mister... pur şi simplu nu pot să înţeleg, nu vrea să intre mingea. Cel puţin astăzi am avut un ghinion teribil” a mai completat internaţionalul CFR-ului.

Pentru CFR urmează o confruntare şoc cu AS Roma în UEFA Europa League, în direct la Telekom Sport: ”Ştim ce s-a întâmplat în tur şi nu vrem să se mai repete, să mai pierdem încă un meci”

Afla mai multe despre: adrian păun 

viewscnt
Articole similare