Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Moment delicat pentru Nicolae Dică. Soţia i-a dat şah-mat: ”Ne uitam împreună la meci. Ştiţi ce m-a întrebat?” Continuarea e superbă :)

Moment delicat pentru Nicolae Dică. Soţia i-a dat şah-mat: ”Ne uitam împreună la meci. Ştiţi ce m-a întrebat?” Continuarea e superbă :)
Comentarii

Nicolae Dică a povestit amuzat cum a fost luat la întrebări de soţie despre cum Viktoria Plzen a reuşit să intre în grupele Champions League şi FCSB nu, deşi anul trecut vicecampioana României a jucat cu cehii şi a fost mai bună.

FCSB n-a reuşit în acest an să pătrundă în grupele Europa League. În schimb, Viktoria Plzen - echipă pe care FCSB a reuşit anul trecut să o elimine din preliminariile Champions League şi apoi să o învingă şi în grupe, a mers anul acesta în grupele Ligii Campionilor. Situaţia i-a provocat o dilemă soţiei lui Nicolae Dică.

Antrenorul FCSB-ului a povestit amuzat cum se uita aseară, împreună cu soţia, la meciurile din Champions League şi aceasta a văzut promovarea partidei de miercuri seară, Viktoria Plzen - Real Madrid. De aici, a pornit un dialog amuzant:

Samuilă: Ce simţi când o vezi pe Plzen în Champions League?


Dică: Chiar m-am uitat cu soţia la meci şi scria pe ecran Plzen vs Real Madrid şi m-a întrebat: ”Sunt cei cu care aţi jucat voi?” Da. ”Ei sunt în Champions League?” M-a pufnit râsul. ”Păi, cum au ajuns?” Au câştigat campionatul, s-au calificat în Champions League”.

Afla mai multe despre: nicolae dicafcsbviktoria plzenreal madridchampions league 

viewscnt
Articole similare