Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Moment emoţionant la Gala FIFA THE BEST: Zvonimir Boban a izbucnit în lacrimi în timpul discursului lui Modric

Moment emoţionant la Gala FIFA THE BEST: Zvonimir Boban a izbucnit în lacrimi în timpul discursului lui Modric

Real Madrid

Comentarii

Internaţionalul croat Luka Modrici, câştigătorul premiului FIFA The Best pentru cel mai bun jucător, a declarat pentru presa spaniolă că este foarte mândru de acest trofeu. El a menţionat că a fost mai emoţionat decât pe teren şi că îi este mai greu să ţină un discurs decât să execute un penalty.

Momentul de după primirea premiului a fost de departe cel mai emoţionant. Starul Croaţiei, considerat de mulţi drept cel mai mare fotbalist croat din toate timpurile, şi-a făcut timp pentru a-i mulţumi idolului său, Zvonimir Boban, fostul mare jucător croat: ”Vreau să-i mulţumesc idolului meu, Zvonimir Boban, căpitan al Croaţiei în 1998. Acea echipă care a terminat pe locul trei la Mondialul din Franţa ne-a făcut să credem că se poate. Că putem realiza ceva fantastic în Rusia. Acest trofeu e şi pentru ei” a declarat ”Lukita”.

A fost momentul care l-a emoţionat teribil pe Boban, aflat şi el în sală. Fostul mare jucător de la AC Milan a izbucnit în lacrimi şi l-a aplaudat cu emoţie pe noul număr 1 din fotbalul mondial. 

Afla mai multe despre: luka modricgala fifazvonimir boban,  

viewscnt
Articole similare