Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Moment fabulos cu Eric şi Gică Hagi. Cum l-a fentat brazilianul pe "Rege" în timpul finalei Cupei României: "Se uita la mine şi mai băgam un sprint pe margine. M-a certat"

Moment fabulos cu Eric şi Gică Hagi. Cum l-a fentat brazilianul pe "Rege" în timpul finalei Cupei României: "Se uita la mine şi mai băgam un sprint pe margine. M-a certat"

Farul Constanța

Comentarii

Fotbalistul lui FC Voluntari, Eric, a povestit un moment memorabil cu Gică Hagi din timpul finalei din Cupa României câştigate de Viitorul cu 2-1, împotriva Astrei.

În 2019, la doi ani de când a cucerit titlul de campioană, Viitorul a cucerit Cupa României, după o finală decisă în timpul suplimentar. Eric a intrat în prelungirile partidei de la Ploieşti şi a înscris golul care a adus cupa la Constanţa. Totuşi, istoria putea fi alta, întrucât Eric nu trebuia să intre pe teren şi doar insistenţa brazilianului a schimbat strategia lui Gică Hagi. 

"M-am uitat către tribună şi din 10000 de oameni am văzut-o numai pe soţia mea. Am văzut-o numai pe ea. Mă gândeam o să pierd încă o finală, nu-mi venea să cred. Şi nu ştiu ce s-a întâmplat cu domnul Hagi, că m-a băgat în timpul meciului. Din câte ştiu eu, nu trebuia să intru în finală. În repriza a doua era 1-0 pentru ei şi m-am gândit că pot să intru în orice minut şi am început să  mă încălzesc mai tare. La un moment, domnul Hagi m-a certat: 'Spune-i lui Eric să nu se mai încălzească atât, să nu mai alerge'. 

Am folosit o tactică personală. Am zis că în momentul în care dânsul se uită la mine să bag un sprint să vadă că mă încălzesc tare. Şi de fiecare dată când se uita către noi, cei care eram la încălzire, eu băgam, băgam băgam. Am aflat că trebuia să intre George Ganea, ultima schimbare. Dânsul s-a uitat către bancă şi a zis 'George Ganea'. Şi ei or fi întrebat despre 'George Ganea'  şi el a zis 'Da, da, Ganea ". Şi, în timp ce a zis asta, s-a uitat către noi şi în acel moment am făcut sprint că aproape am ajuns pe bancă şi atunci el a făcut un semn: 'Nu, nu, Eric'. Şi restul e istorie", a declarat actualul mijlocaş al lui Voluntari, la Look Sport LIVE.

 

Afla mai multe despre: ericgica hagiviitorul 

viewscnt
Articole similare