Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Moment FABULOS cu Maurizio Sarri. Antrenorul lui Juventus a primit o ţigară chiar de la un fotbalist: „O meriţi” | VIDEO

Moment FABULOS cu Maurizio Sarri. Antrenorul lui Juventus a primit o ţigară chiar de la un fotbalist: „O meriţi” | VIDEO

Juventus

Comentarii

Portarul polonez al lui Juventus, Wojciech Szczesny, i-a dat o ţigară aprinsă lui Maurizio Sarri, în timpul unui interviu, după ce torinezii au câştigat, duminică, al nouălea tilu consecutiv în Serie A.

"O meriţi", i-a spus portarul tehnicianului, care, uşor ruşinat, a "pasat" ţigara unui colaborator.

 

 

Şi în timp ce sărbătoarea cu jucătorii în vestiar, Sarri era cu ţigara în mână, neaprinsă însă.

 

 

Maurizio Sarri este cunoscut ca un fumător înrăit. Tehnicianul de 61 de ani fumează până la 60 de ţigări pe zi. Când epidemia de coronavirus a lovit Juventus Torino, în martie, clubul italian a luat măsuri speciale pentru a-şi proteja antrenorul. El suferise de pneumonie la începutul sezonului, când nu a stat pe banca de rezerve a echipei în august 2019 şi la începutul lunii septembrie.

Formaţia Juventus Torino a câştigat, duminică, pentru a noua oară consecutiv titlul în Italia. Echipa torineză s-a impus cu scorul de 2-0, pe teren propriu, în faţa formaţiei Sampdoria Genova, în etapa a XXXVI-a din Serie A.

Cu două etape înainte de finalul sezonului, Juventus are 83 de puncte, în timp ce a doua clasată, Inter Milano, are 76 de puncte, astfel că milanezii nu mai pot ajunge pe primul loc.

La meciul cu Sampdoria, au marcat Cristiano Ronaldo ‘45+7 şi Bernardeschi ’67.

În minutul 77, de la Sampdoria a fost eliminat Thorsby.

Ronaldo a ratat un penalty în minutul 89.

Pentru Juventus este al 36-lea titlu naţional.

Afla mai multe despre: sarritigara 

viewscnt
Articole similare