Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Moment fabulos în SUA! "Aoleu, am furat de la Nadia Comăneci". Faza antologică după ce s-a întâlnit cu doi actori români | VIDEO

Moment fabulos în SUA! "Aoleu, am furat de la Nadia Comăneci". Faza antologică după ce s-a întâlnit cu doi actori români | VIDEOgalerie foto

Gimnastică

Comentarii

Cea mai valoroasă gimnastă a lumii din toate timpurile, Nadia Comăneci, a fost "jefuită" pe tărâm american, în Los Angeles, conform scenariului comediei în care apare fosta campioană.

Nadia Comăneci "jefuită" în Los Angeles într-un moment regizat: "Aoleu, am furat de la Nadia Comăneci"

Atunci când ea reprezintă o scenă dintr-un film artistic românesc, publicul spectator poate părea nerăbdător să vizioneze secvenţa. "Zeiţa de la Montreal" apare în "Miami bici 2", unde autorii sunt doi români care se ocupau de carduri clonate. 

Momentul cu Nadia Comăneci, Codin Maticiuc şi Matei Dima, alias BRomania, a fost pus în scenă în filmul Miami Bici 2. 

"Aoleu, am furat de la Nadia Comăneci, o să ardem în iad", este replica din film a lui BRomania.

Despre experienţa de pe platoul de filmare a vorbit şi Nadia Comăneci, care s-a arătat încântată că a făcut parte din echipă. 

"Din păcate nu pot da detalii despre acest film. Înţeleg că premiera a avut  deja loc. Vă pot spune doar că e un film care merită văzut. 

Este prima comedie în care am fost solicitată să am un rol. De-a lungul anilor am mai jucat în câteva filme, aici, în America", a precizat Nadia pentru Orange Sport.

Galerie foto | Imagini de pe platoul de filmare cu Nadia Comăneci

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: nadia comanecinadia comaneci miami bici 2nadia comaneci jefuita film 

viewscnt
Articole similare