Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Moment FABULOS la ”Minutul 91”. VIDEO EXCLUSIV Panduru i-a făcut cadou lui Cornel Dinu o cămilă: ”Am adus-o până la urmă”

Moment FABULOS la ”Minutul 91”. VIDEO EXCLUSIV Panduru i-a făcut cadou lui Cornel Dinu o cămilă: ”Am adus-o până la urmă”

Diverse

Comentarii

Basarab Panduru i-a făcut până la urmă cadou lui Cornel Dinu o cămilă de jucărie. Momentul foarte simpatic s-a petrecut în emisiunea Minutul 91, moderată de Dan Udrea la Telekom Sport.

La chiar prima emisiune în care Basarab Panduru a revenit la Telekom Sport, Cornel Dinu, a glumit pe seama revenirii lui, după aventura acestuia din Emiratele Arabe Unite, ca secund al lui Al-Wasl.

”Bine ai revenit printre noi, Pandi! Voiam să-l întreb dacă ne-a adus şi nouă vreo cămilă”, aşa l-a „primit” Cornel Dinu la prima emisiune după revenire pe Basarab Panduru

Pandi nu a rămas dator, în emisiunea de luni seara, Minutul 91, i-a adus cadou lui Cornel Dinu o cămilă de jucărie: ”Ţi-am adus o cămiluţă, Mister! Am adus-o până la urmă” a spus, printre zâmbete, Basarab Panduru.

A fost un moment savurat atât de Cornel Dinu, cât şi de moderatorul Dan Udrea şi invitatul special, Cristi Balaj.

”A fost o glumă pe care ne-o permitem între noi, în niciun caz o ironie. Mai am jucării din astea simbolice pe-acasă” a mărturisit Cornel Dinu.  

Afla mai multe despre: cornel dinubasarab pandurucămilă 

viewscnt
Articole similare