Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Moment greu pentru Alexandru Buziuc la FCSB. A fost schimbat cu Vukusic după 35 de minute deşi fusese introdus la pauză. Ce spune Toni Petrea

Moment greu pentru Alexandru Buziuc la FCSB. A fost schimbat cu Vukusic după 35 de minute deşi fusese introdus la pauză. Ce spune Toni Petrea

FCSB

Comentarii

Alexandru Buziuc nu demonstrează la FCSB, iar Toni Petrea nu îi oferă prea multe minute.

Moment greu pentru Alexandru Buziuc la FCSB

Alexandru Buziuc a evoluat în partida împotriva Chindiei Târgovişte, meci câştigat cu scor 1-0. 

Atacantul în vârstă de 26 de ani, a intrat în minutul 46, în locul lui Oaidă şi a fost schimbat jumătate de oră mai târziu, cu Vukusic.

La finalul partidei câştigate împotriva celor de la Chindia Târgovişte, antrenorul celor de la FCSB, Toni Petrea a explicat motivul pentru care a luat această decizie.

"Buziuc a intrat la pauză, din punct de vedere al atitudinii şi al dăruirii nu am ce să îi reproşez, însă nu prea i-a ieşit în seara asta, din punct de vedere al reuşitelor tehnico-tactice. Am considerat că e mai bine să încercăm să îl introducem pe Vukusic. Cred că Vukusic a făcut foarte bine, a intrat bine în joc, a ţinut de minge. Cu puţină atenţie cred eu că putea să marcheze. A avut o evoluţie bună.  Avem linişte până la meciul următor, pentru că apoi intrăm în febra următoarelor jocuri. Râmâne acum să ne pregătim, avem mai mult timp la dispoziţie, şi cred eu că perioada asta va fi benefică pentru noi.", a explicat Toni Petrea, la conferinţa de presă de la finalul meciului FCSB - Chindia, 1-0.

Alexandru Buziuc a mai fost în aceeaşi situaţie şi în partida din etapa a 12-a împotriva celor de la UTA Arad, când a fost introdus în minutul 32 şi schimbat în minutul 67, fără să fi acuzat probleme medicale.

Atunci, Toni Petrea a spus că: "A trebuit să găsim soluţii, trebuia să-i dăm minute şi lui Florinel, venind după o perioadă de pauză. Mă bucur că a marcat, mai are multe de pus la punct, cel puţin din punct de vedere fizic. Uşor, uşor sper să-şi revină la forma care era şi să devină dinb ce în ce mai bun".

Fostul atacant de la Academica Clinceni a venit la FCSB în august 2020, iar în schimbul său Gigi Becali a plătit suma de 50.000 de euro. Din acel moment fotbalistul de 26 de ani a jucat pentru roş-albaştrii 20 de partide în care a marcat un gol şi a dat un assist.

Alexandru Buziuc are 190 de partide jucate pentru echipele de club şi a marcat 19 goluri şi a pasat decisiv de 4 ori. El a evoluat şi în două partide pentru echipa naţională a României U21. Alexandru a mai jucat, în afară de FCSB şi Academica Clinceni, pentru Foresta Suceava, FC Vaslui şi Gaz Metan Mediaş. Buziuc este cotat la 350.000 de euro, conform transfermarkt.

Afla mai multe despre: fcsb toni petrea 

viewscnt
Articole similare