Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Moment greu pentru Dinamo înaintea meciului cu CFR Cluj. Gruparea din Ştefan cel Mare riscă un nou focar de Covid

Moment greu pentru Dinamo înaintea meciului cu CFR Cluj. Gruparea din Ştefan cel Mare riscă un nou focar de Covid

Fotbal intern

Comentarii

Imediat după meciul pierdut de Dinamo, la finalul săptămânii trecute, scor 0-1, în deplasarea de la Poli Iaşi, Gheorghe Mulţescu le-a oferit câteva zile libere jucătorilor săi.

Dinamo trece prin cel de-al doilea focar de coronavirus. Mai mulţi fotbalişti ai clubului din Ştefan cel Mare au prezentat simtome Covid-19. Aceştia au anunţat staff-ul medical şi s-a dat alarma înaintea meciului amical contra celor de la Dinamo Kiev.

Moment greu pentru Dinamo înaintea meciului cu CFR Cluj

Potrivit celor de la PlaySport.ro, mai mulţi titulari sunt în acest moment suspecţi de Covid-19, iar oficialii clubului au încercat să muşamalizeze acest lucru.

Sursa menţionată a luat legătura cu medicul lui Dinamo, Liviu Bătineanu, care a negat aceste informaţii care circulă în toată presa românească.

"Nu pot să vă dau eu informaţii despre starea de sănătate a jucătorilor. Mâine (n.r joi) se vor face testele, unii nu au venit la antrenament pentru că sunt învoiţi, s-a hotărât de mult timp că nu vor face deplasarea la Kiev. Sunt plecaţi acasă, după ce au primit câteva zile libere", a spus doctorul Bătineanu, potrivit PlaySport.ro.

Şi cei de la Fanatik, au luat legătura cu Mario Nicolae, care a avut aceeaşi atutudine ca a medicului de la Dinamo.

"Anton, Puljic şi Steliano Filip sunt învoiţi de noi după meciul de la Iaşi. Ei nu vor face deplasarea la Kiev, la fel şi Nemec, care revine după accidentare şi nu vrem să-l forţăm. Dar nu e vorba de Covid, aşa cum spuneţi”, a spus oficialul dinamovist, după ce publicaţia mai sus citată a înaintat primele nume ale jucătorilor care ar fi contactat virusul", a declarat Mario Nicolae, conform celor de la Fanatik.

Jucătorul depistat pozitiv cu coronavirus la Dinamo

De mini-vacanţa primită de la antrenor a profitat din plin şi Ante Puljic. Fundaşul central a plecat în Croaţia, însă, la întoarcerea din ţara sa natală, a avut parte de o surpriză neplăcută. Fotbalistul de 33 de ani a fost testat pozitiv cu COVID-19 şi a fost oprit la ieşirea din Croaţia.

Deşi n-au intrat în contact cu Ante Puljic după ce acesta a contractat virusul, jucătorii lui Dinamo au fost şi ei supuşi, joi dimineaţă, la baza sportivă de la Săftica, unui set de teste pentru depistarea noului coronavirus.

Cum în această săptămână baza de pregătire a fost vizitată în nenumărate rânduri de mai mulţi reprezentanţi ai grupării DDB, oficialii echipei se tem acum, după testul pozitiv primit de Puljic, de o posibilă infectare cu COVID-19 a altor jucători din lot.

De altfel, în urma rezultatelor primite la testele efectuate joi, se va decide şi soarta meciului amical pe care Dinamo urmează să îl dispute, sâmbătă, cu Dinamo Kiev.

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare