Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Moment halucinant! Ce a putut să facă Bogdan Vintilă înainte de a pleca de la FCSB. Gigi Becali, furios

Moment halucinant! Ce a putut să facă Bogdan Vintilă înainte de a pleca de la FCSB. Gigi Becali, furios

FCSB

Comentarii

FCSB a câştigat cu 3-0 manşa tur a meciului cu Dinamo din semifinalele Cupei României, iar scenariul pierderii calificării pare greu de imaginat. Totuşi, în ziua partidei de pe Naţional Arena, roş-albaştrii au făcut o gafă de proporţii, o gafă care o putea trimite pe Dinamo în finală, indiferent de rezultatul din teren.

Gigi Becali l-a impus în primul „11” pe Olimpiu Morţuan, fotbalist căruia i-a oferit şi banderola de căpitan la returul cu Dinamo. Finanţatorul roş-albaştrilor a rămas impresionat de laudele pe care Mirel Rădoi i le-a adus mijlocaşului într-un interviu acordat postului nostru.
 
„(Cine pleacă primul dintre Man şi Coman?)
Dacă ar juca meci de meci, Moruţan”
, a declarat Mirel Rădoi la Telekom Sport. 
 
Conform informaţiilor Telekom Sport, ce nu ştia Gigi Becali era faptul că Olimpiu Moruţan este suspendat pentru derby-ul din această seară. Internaţionalul de tineret are două galbene în acest sezon de Cupa României, unul cu Metaloglobus, în optimi şi altul în turul cu Dinamo. 
 
Nimeni de la FCSB nu ştia însă acest amănunt, iar toate antrenamentele de dinaintea partidei au fost făcute cu Moruţan pe teren. Inclusiv foaia de joc a roş-albaştrilor era făcută cu Moruţan titular. Norocul roş-albaştrilor a venit cu cinci ore înaintea partidei, atunci când, cineva din FRF a auzit declaraţiile lui Gigi Becali de la Pro X şi l-a înştiinţat pe finanţator de situaţia lui Moruţan.
 
„L-am ascultat pe Mirel Rădoi, iar diseară Moruţan va fi căpitan de echipă!”, a declarat Becali la Pro X în această dimineaţă.
 
 
 

Afla mai multe despre: dinamofcsbbecalimorutancupa 

viewscnt
Articole similare