Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Moment halucinant în cantonamentul Argentinei! Selecţionerul s-a făcut de râs! S-a trezit singur pe terenul de antrenament

Moment halucinant în cantonamentul Argentinei! Selecţionerul s-a făcut de râs! S-a trezit singur pe terenul de antrenament

Cupa Mondială

Comentarii

Argentina a avut un debut dezamăgitor la Campionatul Mondial din Rusia, unde a remizat cu modesta formaţie a Islandei, scor 1-1.

La doar o zi de la acest rezultat ruşinos, selecţionerul Jorge Sampaoli a fost actorul unui moment penibil. Selecţionerul "pumelor" s-a dus la terenul de antrenament pentru a pregăti meciul contra Croaţiei, însă acolo nu era nimeni. De ce? Ora antrenamentului a fost schimbată, însă Sampaoli nu a fost anunţat şi a fost nevoit să se întoarcă la stadion, anunţă jurnaliştii de la diariopopular.com.

"E doar începutul parcursului nostru. Vom învăţa din greşeli şi în acest fel vom câştiga următoarea partidă. Orice meci e diferit de altul. Ceea ce mă preocupă e jocul nu foarte fluid, dar putem câştiga împotriva oricui. Ne doream aceste 3 puncte, am avut aşteptări mari. Dar continuăm să credem în calităţile noatre şi ştim că putem mai mult. Avem tot ce ne trebuie pentru a câştiga", a declarat tehnicianul de 58 de ani după remiza cu Islanda.

Afla mai multe despre: sampaoliargentinaantrenamentcampionatul mondial 

viewscnt
Articole similare