Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Moment hilar la finalul unui meci de ligă secundă din Franţa. Un jucător a confundat trofeul pentru "cel mai bun jucător" cu o piesă de decor :)

Moment hilar la finalul unui meci de ligă secundă din Franţa. Un jucător a confundat trofeul pentru "cel mai bun jucător" cu o piesă de decor :)

Fotbal

Comentarii

Acesta a confundat trofeul care avea nişte dimensiuni mici, cu o piesă gigant din decorul televiziunii franceze.

Mamadou Diallo, jucător în vârstă de 26 de ani al formaţiei Grenoble din liga secundă din Franţa, a fost desemnat la finalul meciului pe care echipa sa l-a câştigat în faţa celor de la Troyes cu 2-0, cel mai bun jucător al partidei.

Probabil cuprins de emoţii după ce a aflat că va primi trofeul pentru "cel mai bun jucător", acesta a confundat trofeul care avea nişte dimensiuni mici, cu o piesă gigant din decorul televiziunii franceze care a transmis momentul. Pe imaginile video se vede cum Diallo se chinuie timp de câteva secunde să ridice "trofeul", doar că acesta nu se mişcă. În flash interviul de la finalul meciului, jucătorul senegalez a glumit pe seama momentului spuând: "Se vede că e prima oară."

Senegalezul a deschis scorul în minutul 72 cu al 4-lea gol din acest sezon. Grenoble este lider în liga secundă din Franţa, la egalitate de puncte cu Troys.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: fotbalamuzant 

viewscnt
Articole similare