Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Moment incredibil. Ce au păţit Aubameyang şi colegii săi de la naţională. Motivul pentru care au fost nevoiţi să doarmă în aeroport

Moment incredibil. Ce au păţit Aubameyang şi colegii săi de la naţională. Motivul pentru care au fost nevoiţi să doarmă în aeroport
Comentarii

Pierre-Emerick Aubameyang (31 de ani) a avut parte de o experienţă incredibilă alături de colegii săi, îniantea meciului cu Gambia din Cupa Africii pe Naţiuni.

Ce tratament au îndurat “Panterele”

Chiar dacă jucătorii Gabonului şi staff-ul echipei au avut testele pentru coronavirus în regulă, duminică înaintea partidei cu Gambia, acestora li s-au oprit paşapoartele şi au fost reţinuţi câteva ore în aeroport. Panterele au trebuit să aştepte 6 ore până la sosirea autorităţilor pentru a primi acceptul pentru a intra în Gambia. Până să plece, jucătorii s-au odihnit pe jos în aeroport.

Chiar dacă au avut actele în regulă aceştia au fost puşi să aştepte, lucru anormal, în opinia lui Aubameyang. Căpitanul lui Arsenal a postat câteva poze cu întâmplarea de la aeroport, alături de câteva mesaje.

“Nu ne vor descuraja!”, “E o motivaţie în plus!”

“Oamenii trebuie să afle ce se întâmplă, iar CAF trebuie să-şi asume responsabilitatea. În 2020, vrem ca Africa să progreseze, dar nu vom reuşi prin asemenea lucruri!!”

Gabon a învins-o în primul meci pe Gambia cu scorul de 2-1, iar acum sunt lideri în grupă cu 3 puncte peste de Gambia.

Afla mai multe despre: aubameyang 

viewscnt
Articole similare