Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Moment incredibil în Bulgaria! Un laborator a greşit testul pentru Covid-19 în cazul unui fotbalist: 20 de persoane au contractat coronavirusul

Moment incredibil în Bulgaria! Un laborator a greşit testul pentru Covid-19 în cazul unui fotbalist: 20 de persoane au contractat coronavirusul
Comentarii

Un laborator din Bulgaria a recunoscut că a greşit, după ce a declarat negativ un jucător infectat cu Covid-19 înainte de un meci. Rezultatul: cel puţin 3 dintre coechipierii săi au fost infectaţi şi 16 jucători de la echipa adversă.

Înainte de meciul dintre echipele Ţarsko Selo şi Cerno More Varna, laboratorul unde s-au efectuat testele a anunţat că niciun eşantion nu este pozitiv.

Astfel, la meciul de joi, cei de la Ţarsko Selo l-au titularizat pe fundaşul Martin Kavdanski. Însă, acesta era infectat cu Covid-19 şi laboratorul şi-a dat seama de eroare doar după meci.

Clubul Ţarsko Selo a anunţat că alţi trei jucători au fost testaţi pozitiv, iar presa locală a precizat că şi proprietarul echipei, Stoyne Manolov, a contractat coronavirusul.

Cerno More Varna, care s-a impus în acest meci cu 4-1, a precizat că 16 cazuri au fost detectate în cadrul clubului, persoanele fiind plasate în carantină. 

"Am anunţat comisia medicală şi serviciul sportiv şi tehnic al federaţiei şi aşteptăm instrucţiunile", a precizat clubul, care a subliniat că este pregătit să joace următorul meci cu juniorii.

Afla mai multe despre: coronavirus 

viewscnt
Articole similare