Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Moment incredibil în Premier League! VIDEO | Jucătorul eliminat în minutul 48 după ce a intrat la pauză pe teren! Tottenham, două "roşii" cu Bournemouth

Moment incredibil în Premier League! VIDEO | Jucătorul eliminat în minutul 48 după ce a intrat la pauză pe teren! Tottenham, două "roşii" cu Bournemouth

Premier League

Comentarii

Scene incredibile petrecute în timpul partidei Bournemouth - Tottenham, scor 1-0, contând pentru etapa 37 din Premier League.

Semifinalista Champions League a rămas în 9 încă din minutul 48 al partidei, după ce Heung Min Son a fost eliminat în minutul 43, fiind urmat la cabine de fundaşul Juan Foyth, în startul reprizei secunde.

Foyth, 127 de secunde pe teren

Ambii jucători au văzut direct cartonaşul roşu şi vor fi suspendaţi minim trei etape. Son şi-a lovit un adversar după ce a fost faultat, în timp ce Foyth a fost trimis la cabine pentru o intrare dură la un adversar.



Fundaşul argentinian a petrecut doar 127 de secunde pe teren, fiind introdus la pauză de Mauricio Pochettino, în locul belgianului Toby Alderweireld, care avea un cartonaş galben din prima repriză.

Spurs a rezistat fără să primească gol până în prelungirile partidei, când Ake a înscris în urma unui corner şi a adus victoria pentru gazde, scor 1-0.

Imediat au apărut şi glumele pe seama lui Foyth, englezii realizând rapid o grafică a zonelor de teren acoperite de fundaş în meciul cu Bournemouth :)

  • Ajax - Tottenham, din returul semifinalelor Champions League se vede în direct pe Telekom Sport 1, miercuri, de la 22:00

Premier League LIVE | În această săptămână, în direct pe Telekom Sport

  • Chelsea - Watford, 16:00, Telekom Sport 3;
  • Huddersfield - United, 16:00, Telekom Sport 4;
  • Arsenal - Brighton, 18:30, Telekom Sport 3;


 

Afla mai multe despre: tottenhamspurseliminare 

viewscnt
Articole similare