Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Moment incredibil între Simona Halep şi Darren Cahill! Ce s-a putut întâmpla în timpul meciului cu Angelique Kerber: ”Taci!”

Moment incredibil între Simona Halep şi Darren Cahill! Ce s-a putut întâmpla în timpul meciului cu Angelique Kerber: ”Taci!”

Tenis

Comentarii

Simona Halep a început catastrofal meciul cu Angelique Kerber, de la Roland Garros, dar lucrurile s-au remediat pe parcurs şi sportiva din România a reuşit să se califice în semifinalele turneului de la Paris. Totuşi, în setul decisiv, un schimb pierdut a adus un moment tensionat între numărul 1 WTA şi Darren Cahill.

Taci!”, a strigat Halep, nervoasă, spre loja în care se afla Darren Cahill, iar reacţia Simonei a fost surprinsă şi de regizorul transmisiunii, care a mutat imediat camera pe antrenorul liderului mondial.

Se pare că Halep ar fi fost deranjată de o indicaţie pe care ar fi primit-o din partea staff-ului său. În trecut, Halep a avut acelaşi gen de reacţie şi la adresa mamei sale, enervată de faptul că aceasta îi tot spunea ceva după unele puncte pierdute.

Halep a învins-o pe Agenlique Kerber în trei seturi, scor 6-7, 6-3, 6-2, şi s-a calificat în semifinalele de la Roland Garros. Acolo, Simona o va întâlni pe Garbine Muguruza.

Afla mai multe despre: halepnerviroland garrosdarren cahill 

viewscnt
Articole similare