Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Moment incredibil la antidoping! I-a uimit pe oficialii ANAD, apoi a plătit 300 de euro la taxi după ce autocarul a plecat fără el

Moment incredibil la antidoping! I-a uimit pe oficialii ANAD, apoi a plătit 300 de euro la taxi după ce autocarul a plecat fără el

FC Botoșani

Comentarii

Agenţia Naţională Anti-Doping efectuează frecvent teste în privinţa sportivilor, iar ultimul a avut loc la meciul dintre FC Botoşani şi FCSB, din cauza anumitor suspiciuni. Controlul poate însemna şi un test al răbdării, atât pentru oficialii ANAD, cât şi pentru sportivi.

  • În ultima perioadă, ANAD a avut două situaţii delicate. Prima a apărut la Astra. Seto, Fatai şi Ioniţă au efectuat un tratament intravenos la o clinică privată, fără a anunţa clubul. Agenţia condusă de Cristi Balaj i-a suspendat drastic pe cei trei jucători. 
  • Apoi, Magaye Gueye, fostul fotbalist de la Dinamo, a fost depistat pozitiv la cocaină. El a fost suspendat şi a părăsit echipa din "Ştefan cel Mare". 

A stat 3 ore şi jumătate la antidoping şi a pierdut autocarul echipei

La testările antidoping apar şi situaţii neprevăzute. Un moment antologic a avut loc în urmă cu mai mulţi ani, în Liga 1. În 2017, pe 29 mai, în etapa a 13-a din play-out, ANAD a efectuat o testare antidoping la Chiajna, după partida dintre Concordia şi FC Botoşani, scor 2-1. 

Fiecare echipă a fost nevoită să trimită câte doi jucători la staţia de control a arenei, printre care şi Răzvan Tincu, fostul fundaş al Botoşaniului. 

Apărătorul, care între timp a ajuns la Sepsi OSK, a petrecut trei ore şi jumătate cu oficialii ANAD, întrucât nu a putut oferi probele doping necesare. Fotbalistul a fost pus într-o situaţie neplăcută, întrucât a fost lăsat la stadion de echipa sa. 

Autocarul Botoşaniului a plecat după o oră de aşteptare, iar Tincu a fost nevoit să se descurce. El s-a întors cu taxiul de la Chiajna până la Botoşani şi a plătit aproximativ 300 de euro pentru cursă. Ulterior, colegii său au făcut chetă şi i-au dat banii înapoi. 

Test antidoping la FC Botoşani - FCSB

Sezonul 2021-2022 din Liga 1 debutat cu un test doping la FC Botoşani - FCSB, scor 0-0. Cristi Balaj a anunţat că asupra meciului au planat câteva suspiciuni, în special la echipa din Moldova. 

Patru fotbalişti au fost chemaţi pentru a fi testaţi: Răzvan Oaidă şi Andrei Cordea, de la FCSB, şi Alexandru Ţigănaşu şi Andrei Târcoveanu, de la FC Botoaşni. Din informaţiile Telekom Sport, controlul a durat peste o oră. 

Afla mai multe despre: razvan tincufc botosanifcsbsepsi 

viewscnt
Articole similare