Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Moment incredibil la Roland Garros! A pierdut şi s-a descătuşat: "Vreau să le arăt acestor nenorociţi că nu au dreptate"

Moment incredibil la Roland Garros! A pierdut şi s-a descătuşat: "Vreau să le arăt acestor nenorociţi că nu au dreptate"

Tenis

Comentarii

Johanna Konta (22 WTA) a fost învinsă de Yulia Putintseva (93 WTA), scor 4-6, 3-6 şi a părăsit turneul de la Roland Garros încă din primul tur pentru al patrulea an consecutiv, iar jucătoarea britanică a cedat la conferinţa de presă de la final.

Semifinalistă la Australian Open (2016) şi Wimbledon (2017), Konta pare să nu se regăsească la openul parizian, iar britanica pune rezultatele slabe şi pe seama presiunii la care e supusă din partea presei.

Întrebată dacă simte o presiune externă în momentul în care este pe zgura de la Roland Garros, în condiţiile în care s-a scris mult despre forma arătată de ea pe această suprafaţă, Konta s-a descătuşat

"Puteţi să răspundeţi voi pentru mine! Dacă de fiecare dată când mergeţi la muncă, să zicem... Să presupunem că, pentru câţiva ani, textele scrise de voi au fost de rahat de fiecare dată când veneaţi la Roland Garros. Da? De rahat... Iar colegii voştri încep să spună: "Ştii, eşti foarte slab în perioada asta". Şi asta se întâmplă an de an.



Cum aţi digera asta? Aţi simţi vreo presiune? Şi rămâi cu gândul: "Ştii ceva? Vreau să le arăt acestor nenorociţi că nu au dreptate!".

Deci nu e o situaţie în care îmi doresc să fiu. Dar voi nu îmi faceţi lucrurile deloc uşoare
", a spus Konta la conferinţa de presă.

Favorita principală a turneului de la Roland Garros este Simona Halep, locul 1 WTA. Halep va intra în competiţie marţi, într-o partidă cu Alison Riske (SUA), sportivă clasată pe locul 105 WTA.

Afla mai multe despre: kontaroland garroseliminare 

viewscnt
Articole similare