Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Moment incredibil! Serena Williams şi Simona Halep, singurele jucătoare din WTA care au reuşit asta! Ce înseamnă finala de la Wimbledon pentru cele două rivale

Moment incredibil! Serena Williams şi Simona Halep, singurele jucătoare din WTA care au reuşit asta! Ce înseamnă finala de la Wimbledon pentru cele două rivale

Tenis

Comentarii

Simona Halep şi Serena Williams se vor întâlni în finala feminină de la Wimbledon, sâmbătă, de la 16:00, într-un meci care se anunţă extrem de spectaculos.

Simona Halep se află deja într-un moment istoric pentru România, fiind prima femeie calificată într-o finală pe iarba londoneză şi va avea şansa să-şi treacă în palmares al doilea trofeu de Mare Şlem, la a cincea finală jucată.

De cealaltă parte, Serena Williams are şansa să o egaleze pe Margaret Court la numărul de turnee de Mare Şlem cucerite în proba de simplu. Serena are 23 de titluri, cu unul mai puţin decât legenda australiană, iar o victorie în faţa Simonei ar pune-o în situaţia de a putea ataca stabilirea unui nou record la US Open.

Detaliul care arată cât de sus sunt Serena şi Simona

Un detaliu atrage însă atenţia înaintea finalei Wimbledon 2019: Serena Williams şi Simona Halep sunt singurele jucătoare din circuitul WTA care au jucat măcar o finală în fiecare din ultimele trei sezoane.

O statistică elocventă pentru modul în care cele două au dominat lumea tenisului feminin în ultimii ani.



În ceea ce priveşte cotele la pariuri, Serena Williams e considerată favorită în finala Wimbledon 2019, cu o cotă de 1,54 la victorie, în timp ce o victorie a Simonei Halep ar returna de 2,5 ori banii investiţi.

Afla mai multe despre: serena williamssimona halepwtawimbledon 

viewscnt
Articole similare