Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Moment inedit cu Gigi Becali. A vrut să păstreze misterul, dar n-a mai rezistat şi i-a declarat război lui Rotaru în acelaşi interviu: "Băluţă semnează. Să fie sânge!"

Moment inedit cu Gigi Becali. A vrut să păstreze misterul, dar n-a mai rezistat şi i-a declarat război lui Rotaru în acelaşi interviu: "Băluţă semnează. Să fie sânge!"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a recunoscut că s-a înţeles cu Alexandru Băluţă pentru un transfer la FCSB.

Deşi, iniţial, Gigi Becali a vrut să păstreze misterul venirii lui Alexandru Băluţă la FCSB, în cele din urmă, după ce a auzit că Mihai Rotaru s-a supărat pe fotbalistul de 29 de ani, latifundiarul din Pipera a dezvăluit că noul transfer al roş-albaştrilor va fi prezentat în cursul zilei de miercuri.

"I-am făcut o ofertă şi trebuia să-mi dea răspunsul. Momentan, n-a dat nimic, eu nu ştiu nimic. I-am făcut oferta de acum două săptămâni. Eu am vorbit cu Rotaru, a fost o convenţie între noi acum mai mult timp.

Eu chiar l-am întrebat pe Băluţă şi mi-a zis: <<Am avut o discuţie cu Mihai Rotaru, dar nu am negociat nimic>>. În plus, Mihai mi-a zis o treabă când a fost faza cu Dawa: <<Gigi, ai încălcat convenţia. De acum încolo va fi sânge>>.

N-ai zis tu să fie sânge? Acum chiar asta e, e sânge. Încă nu ştiu dacă Băluţă a dat răspunsul, pentru că am fost plecat. Dacă Rotaru a zis că Băluţă nu mai există, atunci vă spun eu că mâine semnează cu noi. Chiar acum face şi vizita medicală, dacă pentru Rotaru nu mai există...

Eu n-am vrut să mai... Dar dacă el v-a spus că nu mai există..." , a spus Gigi Becali.

Afla mai multe despre: balutabecalifcsbmihai rotaruu craiova 

viewscnt
Articole similare