Experiențe împreună.
You are here:

Moment inedit în cadrul emisiunii în care Borja Iglesias a scos 1 leu românesc din buzunare

Moment inedit în cadrul emisiunii în care Borja Iglesias a scos 1 leu românesc din buzunaregalerie foto

Diverse

Comentarii

Show-ul de televiziune spaniol "La Resistencia", care e difuzat pe canalul Movistar +, a fost întrerupt de un bărbat dezbrăcat.

Una dintre cele mai urmărite emisiuni din Spania a avut parte de un moment şocant, în timp ce gazda emisiunii, David Broncano, şi jurnalistul catalan, Jordi Évole, erau în mijlocul unei discuţii. Un bărbat dezbrăcat complet a intrat în studio. 

Momentul a fost premeditat de producătorii emisiunii de satiră şi umor, în care sunt dezbătute, printre altele, subiecte politice, sociale sau din sport.

GALERIE FOTO CU MOMENTUL ÎN CARE BĂRBATUL INTRĂ DEZBRĂCAT ÎN STUDIO

Moment inedit în cadrul emisiunii La Resistencia de la Movistar Plus

Vedeta lui Espanyol Barcelona, Borja Iglesias, a scos 1 leu românesc din buzunare şi şi-a calculat banii din conturi în moneda românească.

Unul dintre momentele cele mai interesante ale emisiunii este acela în care moderatorul David Broncano îşi întreabă invitaţii câţi bani au de fapt în conturile lor. Printre glume şi momente stânjenitoare, majoritatea invitaţilor se eschivează şi evită să ofere un răspuns concret la această întrebare. N-a fost şi cazul lui Borja, care a răspuns cu o francheţe incredibilă la întrebarea moderatorului.

Surpriza a fost însă uriaşă, pentru că Borja Iglesias a scos din buzunar o bancnotă de 1 leu românesc, explicând că şi-a calculat banii în moneda tradiţional românească: ”Am 3.318.847 de lei româneşti în cont, te asigur” a explicat printre zâmbete Iglesias. Gluma sa a fost pe placul moderatorului David Broncano, care s-a arătat surprins de cât de rezistent este leul românesc: ”Îmi place mult la această bancnotă faptul că nu se poate rupe. E din plastic. Sunt fanul banilor româneşti” a glumit vârful lui Espanyol.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe