Experiențe împreună.
You are here:

Moment inedit în fotbalul englez. Chelsea invită trei reprezentanţi ai suporterilor la şedinţele Consiliului de Administraţie

Moment inedit în fotbalul englez. Chelsea invită trei reprezentanţi ai suporterilor la şedinţele Consiliului de Administraţie

Fotbal internațional

Comentarii

După ce a declanşat un scandal uriaş cu Superliga europeană, Chelsea le întinde o mână suporterilor, anunţând că trei reprezentanţi de-ai lor vor putea participa la şedinţele Consiliului de Administraţie al clubului, informează AFP.

Cu toate acestea, ei nu vor putea participa direct la luarea deciziilor privind politica sportivă.

Chelsea le va permite reprezentanţilor fanilor să participe la şedinţele consiliului din iulie, a anunţat, marţi, clubul englez.

Rolul acestor reprezentanţi va fi "să se asigure că sentimentul general al suporterilor este luat în considerare în procesele decizionale ale clubului”, a explicat Chelsea.

Aceşti trei consilieri vor fi nominalizaţi printr-un vot şi un proces de selecţie care nu a fost încă discutat cu "forumul fanilor şi cu mai multe grupuri neoficiale de suporteri".

Cei trei reprezentanţi ai fanilor vor fi numiţi doar pentru un an şi trebuie să fie reprezentativi pentru totalitatea suporterilor "albaştrilor", care este "diversă şi cuprinzătoare”, a precizat clubul.

Aceştia trebuie să fie de acord să respecte confidenţialitatea discuţiilor din timpul şedinţei, la fel ca toţi directorii, dar nu vor avea dreptul la vot atunci când se ia o decizie. Ei vor participa la cel puţin patru întâlniri pe an, dar nu şi la anumite întruniri legate de jucători, personal, centrul de formare şi la alte probleme legate de aceste teme.

Nemulţumiţi de aderarea echipei lor favorite la Superliga europeană, alături de alte 11 cluburi, suporterii echipei Chelsea au protestat în faţa Stadionului Stamford Bridge înaintea unui meci împotriva echipei Brighton şi au blocat autocarul echipei, cu câteva ore înainte ca gruparea londoneză să renunţe la proiect.

viewscnt
Articole similare
Numai Messi face asa ceva! Un fotbalist de la echipa lui Hagi a dat un gol incredibil dupa ce a...