Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Moment istoric! Ce au reuşit Man şi Mihăilă după 25 de ani. Hagi şi Popescu ultimii români care au realizat asta

Moment istoric! Ce au reuşit Man şi Mihăilă după 25 de ani. Hagi şi Popescu ultimii români care au realizat asta

Fotbal

Comentarii

Dennis Man i-a oferit lui Valentin Mihăilă o pasă excelentă de gol în minutul 9 al partidei dintre Parma şi Roma, iar cei doi români au deschis scorul.

Man şi Mihăilă au fost pentru prima dată titulari în acelaşi timp pentru Parma, iar cei doi au reuşit să rescrie istorie după 25 de ani, în momentul în care au deschis scorul în meciul cu AS Roma.

Moment istoric! Ce au reuşit Man şi Mihăilă după 25 de ani

În minutul 9 al partidei dintre Parma şi AS Roma, cei doi români care au intrat pe teren din primul minut simultan pentru prima dată pentru echipa italiană şi au reuşit să deschidă scorul pe Stadio Eninio Tardini.

Italienii au scris cuvinte de laudă la adresa celor doi români şi pentru modul în care cei doi colaborează au etichetat faza golului folosind "conexiunea românească". Golul reuşit de cei doi fotbalişti, a reprezentat un moment istoric. 

În ultimii 25 de ani nu a mai existat niciun cuplu de români care să reuşească să înscrie un astfel de gol. Man a fost pasatorul în minutul 9, iar Mihăilă a trimis mingea în poarta celor de la Roma.

Hagi şi Popescu ultimii români care au realizat asta

Hagi şi Popescu au fost ultimii români care au colaborat la înscrierea unui gol în urmă cu 25 de ani. În afară de aceştia la nivelul celor mai bune 5 campionate, nu a mai reuşit niciun cuplu de internaţionali români să realizeze acest lucru. 

Într-adevăr la nivelul Angliei, Spaniei, Italiei, Germaniei şi Franţei, nu au mai existat perechi de români care să performeze la un astfel de nivel la aceeaşi echipă şi care să poată reuşi asta.

Popescu a fost cel care a înscris din centrarea lui Hagi după un corner într-un meci al Barcelonei din sezonul 1995-1996. Din păcate atunci nu a fost cea mai bună perioadă a catalanilor şi nici a "Regelui" care a părăsit gruparea de pe Camp Nou, care nu a putut câştiga niciun trofeu.

Man şi Mihăilă sunt cotaţi la 6.5 milioane, respectiv 6 milioane de euro, potrivit transfermarkt.

Afla mai multe despre: hagi popescu man mihaila 

viewscnt
Articole similare