Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Moment istoric! El a devenit cel mai vârstnic jucător din Ligue 1, în secolul XXI

Moment istoric! El a devenit cel mai vârstnic jucător din Ligue 1, în secolul XXI

Ligue 1

Comentarii

Brazilianul Vitorino Hilton a devenit, duminică, la meciul Nimes - Montpellier, scor 1-1, cel mai vârstnic jucător care a evoluat în Ligue 1 în secolul XXI, al doilea din istorie, informează marca.com.

Hilton a fost titular şi căpitan la Montpellier la 41 de ani şi 143 de zile, devansându-l pe Benjamin Nivet, care a jucat, sezonul trecut, la Troyes, la 41 ani şi 137 de zile.

Doar Roger Courtois, care a jucat şi a marcat pentru Troyes la 44 de ani şi patru zile, în 3 iunie 1956, este mai vârstnic decât Hilton în istorie.

Fundaşul central Vitorino Hilton este component de bază la Montpellier, echipă pentru care a jucat în acest sezon 20 de meciuri din 22. Cu această echipă, el a câştigat titlul în sezonul 2011/2012, în primul său an la Montpellier. Anterior, Hilton a jucat patru sezoane la Olympique Marseille, cu care de asemnea a câştigat campionatul, în 2009/2010.

Brazilianul şi-a început cariera în ţara sa natală, la Chapecoense, apoi a mai evoluat la Parana Clube, Servette Geneva, Bastia şi Lens.

Afla mai multe despre: vitorino hilton 

viewscnt
Articole similare