Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Moment istoric! Ianis Hagi a devenit campion în Scoţia. Rangers a luat titlul după un deceniu. Cum a ajutat-o rivala Celtic

Moment istoric! Ianis Hagi a devenit campion în Scoţia. Rangers a luat titlul după un deceniu. Cum a ajutat-o rivala Celtic

Stranieri

Comentarii

Ianis Hagi (22 de ani) a cucerit primul titlu de campion din cariera sa. Acesta a fost obţinut cu Rangers, clubul de tradiţie din Scoţia, care a reuşit să obţină al 55-lea titlu din istorie.

Ianis Hagi, campion cu Rangers în Scoţia

Fotbalistul român trece printr-un moment bun al carierei, e apreciat atât de fani cât şi de antrenor Steven Gerrard la Rangers, iar în martie a cucerit titlul în Scoţia. 

Celtic i-a dat o mână de ajutor rivalei şi nu a reuşit să câştige pe terenul lui Dundee. Partida s-a terminat cu scorul de 0-0, iar Celtic nu a reuşit să amână momentul fericit al lui Rangers. În următoarea etapă din Scoţia va avea loc unul dintre cele mai tari derby-uri din fotbal, Celtic - Rangers. 

Astfel, matematic, Rangers nu mai poate fi ajunsă şi s-a încoronat în Scoţia. La finalul etapei cu numărul 32, Rangers e pe primul loc în clasament, cu 88 de puncte, în timp ce Celtic e la 20 de puncte în spate. 

Inclusiv Ianis Hagi a avut un sezon bun la Rangers, unde a bifat 36 de meciuri, a marcat şapte goluri şi a pasat decisiv de 11 ori. 

Pentru Rangers e al 55-lea titlu din istorie. Primul a fost cucerit în sezonul 1890-1991, iar ultimul a fost luat în 2011, cu un deceniu în urmă. De atunci, Rangers a trecut printr-o situaţie grea. A reluat activitatea din liga a patra şi a promovat succesiv pentru a scrie istorie din nou. 

Sâmbătă, Rangers a câştigat un meci important, cu St. Mirren, în care Ianis Hagi a marcat ultimul gol al partidei. 

 

Afla mai multe despre: ianis hagirangerscelticianis hagi campion scotia 

viewscnt
Articole similare