Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Moment ISTORIC în Liga I. Becali dă o lovitură fabuloasă la FCSB şi aduce de urgenţă un jucător trecut pe la FC Barcelona. Salariu uriaş pentru starul de 33 de ani

Moment ISTORIC în Liga I. Becali dă o lovitură fabuloasă la FCSB şi aduce de urgenţă un jucător trecut pe la FC Barcelona. Salariu uriaş pentru starul de 33 de ani

FCSB

Comentarii

FCSB a ratat titlul, însă şi-a salvat sezonul, spre bucuria lui Gigi Becali, prin câştigarea Cupei României, chiar în această săptămână, după victoria cu 1-0 din finala cu Sepsi Sf. Gheorghe.

FCSB a avut mult de suferit în acest sezon din cauza accidentărilor şi a erorilor din defensivă. După ce s-a despărţit şi de Bogdan Planic, Gigi Becali caută acum să-şi întărească lotul pentru sezonul următor, un sezon în care speră ca echipa sa să nu mai aibă probleme în lupta pentru titlu.

Planic a fost om de bază în centrul apărării celor de la FCSB, însă acum fundaşul central sârb a intrat în dizgraţia patronului, după ce a refuzat înjumătăţirea salariului la începutul pandemiei de coronavirus, iar Gigi Becali a decis că este mai bine să renunţe la serviciile lui Planic. Oficialii de la FCSB s-au mişcat rapid şi au găsit doi posibili înlocuitori pentru fundaşul central sârb. Virgil Ghiţă, de la FC Viitorul, şi Bogdan Ţîru, de la Jagiellonia, par a fi oamenii potriviţi pentru a betona defensiva lui Toni Petrea.

Becali pregăteşte marea lovitură la FCSB. Chygrynskyi, aşteptat în Liga I

Însă marea problemă pentru Gigi Becali este suma de transfer. Pentru a-i aduce pe ambii fundaşi centrali, latifundiarul din Pipera trebuie să plătească două milioane de euro, astfel că negocierile au intrat în impas, aşa cum s-a întâmplat şi cu Andrei Chindriş, jucător dorit insistent de Becali, dar pe care Valeriu Iftime nu vrea să-l cedeze pe bani puţini.

În urma acestor neînţelegeri, patronul de la FCSB a găsit o nouă variantă şi pregăteşte o adevărată lovitură pentru fotbalul românesc. Dmytro Chygrynskyi este marea surpriză a lui Gigi Becali. Ajuns la 33 de ani, fundaşul central avea contract cu AEK Atena până la 30 iunie, însă şi-a prelungit înţelegerea cu grecii până la finalul sezonului, sezon din care a mai rămas de jucat doar finala Cupei dintre Olympiacos şi AEK.

Conform presei din Grecia, Dmytro Chygrynskyi poate ajunge liber de contract la FCSB, dacă se va înţelege în privinţa detaliilor financiare cu Gigi Becali. Fundaşul ucrainean are un salariu anual de 800 de mii de euro la AEK Atena, astfel că patronul de la FCSB ar fi dispus să-l aducă liber de contract pe Chygrynskyi şi să-i ofere acestuia un salariu care să-i îndeplinească pretenţiile financiare.

Dmytro Chygrynskyi are trei goluri marcate în cele 25 de meciuri jucate în acest sezon pentru AEK Atena, în toate competiţiile. Om de bază la Şahtior Doneţk, din 2006 până în 2009, fundaşul central a fost cumpărat de FC Barcelona cu 25 de milioane de euro.

Chygrynskyi nu s-a acomodat la gruparea catalană şi s-a întors la Şahtior după un singur sezon, în schimbul sumei de 15 milioane de euro. A mai rămas la Doneţk cinci ani, iar în 2015 a semnat cu Dnipro, unde a rămas o jumătate de sezon. Din vara lui 2016 este la AEK Atena şi este cotat acum la 600 de mii de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare