Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Moment istoric! La 36 de ani, a bătut recordul stabilit de Panucci contra României şi a devenit cel mai bătrân marcator istoria Italiei

Moment istoric! La 36 de ani, a bătut recordul stabilit de Panucci contra României şi a devenit cel mai bătrân marcator istoria Italiei
Comentarii

Atacantul Fabio Quagliarella a devenit cel mai bătrân marcator din istoria naţionalei Italiei, marţi seară, după ce a înscris în meciul cu Liechtenstein, din preliminariile Campionatului European din 2020.

Quagliarella a transformat o lovitură de la 11 metri, în minutul 35, şi a dus scorul la 3-0 în meciul din Grupa J a preliminariilor, după ce Sensi (17) şi Verratti (32) marcaseră primele două goluri. În prelungirile primei părţi, atacantul Sampdoriei a reuşit dubla şi a făcut 4-0, tot din penalty.

La 36 de ani şi 54 de zile, Quagliarella a bătut recordul stabilit de Christian Panucci, în meciul cu România din grupele Euro 2008. Fostul mare fundaş italian avea 35 de ani şi 62 de zile pe 13 iunie 2008, atunci când înscria în remiza cu România, scor 1-1, după ce Adrian Mutu a deschis scorul.

Pentru Quagliarella, acestea sunt golurile cu numărul 8 şi 9 în tricoul Squadrei Azurra, pentru care a adunat 28 de selecţii din 2007 până în prezent.

 

 

 

Afla mai multe despre: panucci 

viewscnt
Articole similare