Experiențe împreună.
You are here:

Moment istoric la FCSB. Becali dă cea mai mare lovitură şi îl vinde pe Dennis Man la un club uriaş din Europa. Oficialii echipei au fost deja la Bucureşti

Moment istoric la FCSB. Becali dă cea mai mare lovitură şi îl vinde pe Dennis Man la un club uriaş din Europa. Oficialii echipei au fost deja la Bucureşti

FCSB

Comentarii

FCSB îşi pregăteşte intens noul sezon, iar Gigi Becali speră să dea noi lovituri, atât pe plan intern, cât şi pe plan extern.

FCSB are cei mai râvniţi jucători din Liga I, iar Dennis Man, Florinel Coman şi Florin Tănase n-au dus lipsă de oferte nici măcar în pandemia de coronavirus care a oprit sportul mondial. În primăvara acestui an, Florinel Coman a fost dorit insistent de Orlando City, însă Gigi Becali n-a fost mulţumit de oferta de şapte milioane de euro făcută de echipa din MLS.

Astfel, americanii s-au retras de la negocieri, iar transferul a picat. În aceeaşi situaţie s-a aflat şi Dennis Man. Chiar luna trecută, Norwich şi-a trimis reprezentanţii la Bucureşti pentru a-l urmări pe mijlocaşul de la FCSB, apoi, englezii au mers la negocieri cu Gigi Becali.

Becali dă marea lovitură la FCSB. Dennis Man poate pleca la Feyenoord

Din nou pretenţiile patronului roş-albaştrilor au fost mult prea ridicate, iar Norwich a fost dispusă să ofere doar şase milioane de euro în schimbul jucătorului de la FCSB. Însă Dennis Man are din nou şansa de a prinde un transfer important în Europa.

Presa din Olanda scrie că Feyenoord este foarte aproape de a-şi vinde căpitanul. Steven Berghuis a marcat 22 de goluri în cele 38 de meciuri jucate în acest sezon pentru clubul batav, iar acum mai multe cluburi din Premier League vor să-l transfere pe fotbalistul de 28 de ani.

Cum Berghuis are şanse foarte mici de a mai rămâne la Feyenoord şi în sezonul următor, conducătorii clubului au revenit la varianta Dennis Man. Mijlocaşul de la FCSB a fost urmărit de olandezi şi în primăvara acestui an şi chiar şi-au trimis un oficial la Bucureşti. Steven Aptroot a luat masa atunci cu Dennis Man şi cu agentul Anamaria Prodan, însă şefii lui Feyenoord n-au fost dispuşi să ofere o sumă mai mare de şapte milioane de euro pentru a-l convinge pe Gigi Becali să renunţe la jucătorul său.

Jurnaliştii olandezi notează că Berghuis are oferte de 15 milioane de euro, astfel că şefii lui Feyenoord ar fi dispuşi să plătească cele 10 milioane de euro aşteptate de Gigi Becali pentru a-l transfera pe Dennis Man.

  • 5 milioane de euro este cota lui Dennis Man, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com
  • 9 goluri şi 5 pase decisive a reuşit Dennis Man în cele 31 de meciuri jucate pentru FCSB în actualul sezon

viewscnt
Articole similare