Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Moment ISTORIC la FCSB. Becali dă marea lovitură şi îl vinde pe Florin Tănase la o fostă câştigătoare a Ligii Campionilor

Moment ISTORIC la FCSB. Becali dă marea lovitură şi îl vinde pe Florin Tănase la o fostă câştigătoare a Ligii Campionilor

Fotbal

Comentarii

FCSB se poate despărţi de unul dintre cei mai importanţi jucători ai echipei. Florin Tănase este în vizorul celor de la Olympique Marseille, iar suma de transfer nu ar trebui să fie o problemă pentru clubul francez.

"Insider Mercato" anunţă că jucătorul celor de la FCSB, Florin Tănase, a intrat în vederile celor de la Olympique Marseille, după un nou sezon foarte bun. Suma de transfer nu este una deloc mare pentru fosta campioană a Franţei: 3 milioane de euro + 1 milion de euro pentru agentul jucătorului, firma condusă de către Dragoş Sârbu, în numele lui Giovanni Becali.

Florin Tănase a ajuns la FCSB în vara anului 2016, de la Viitorul Constanţa, în schimbul a 1,5 milioane de euro. În carira sa, Tănase a mai evoluat şi pentru FC Voluntari, în 2013, sub formă de împrumut, timp de şase luni.

Pentru FCSB, Tănase a adunat 165 de meciuri în toate competiţiile, reuşind să marcheze 47 de goluri şi să ofere 31 de pase decisive. Cifre foarte avea şi la Viitorul Constanţa: 86 de meciuri, 24 de goluri şi 14 pase de gol

De asemenea, Florin Tănase are şi şase meciuri pentru naţionala de seniori a României, fără a reuşi să se facă remarcat.

Florin Tănase, dorit în MLS şi Turcia

În luna noiembrie, când Florin Tănase a suferit o accidentare musculară într-un meci cu Gaz Metan, s-a vorbit despre faptul că mijlocaşul ar fi fost pe lista cluburilor din Major League Soccer (MLS), Montreal Impact şi New York City, care şi-ar fi trimis emisari să-l vadă la lucru. De asemenea, clubul turc Sivaspor s-a interesat de suma de transfer a jucătorului.

Nu este pentru prima dată când s-a vorbit de interesul cluburilor din Statele Unite ale Americii pentru Tănase. În luna iunie a acestui an, alte cluburi din MLS au vrut să-l transfere, după cum a confirmat chiar Giovanni Becali: "Florin Tănase e un jucător pe care l-am promovat peste tot. În America, în Turcia, om vedea. Oamenii vor să-l urmărească, din păcate a venit această pauză de trei luni. Om vedea ce se întâmplă până la sfârşit şi până în iarnă".

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare