Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Moment istoric pentru fotbalul românesc! Liga 1 va avea imn oficial. Lansarea are loc înaintea derby-ului FCSB - Dinamo. Ascultă imnul aici

Moment istoric pentru fotbalul românesc! Liga 1 va avea imn oficial. Lansarea are loc înaintea derby-ului FCSB - Dinamo. Ascultă imnul aici

Superliga

Comentarii

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) dă o nouă lovitură de imagine. Liga 1 va avea pentru prima dată un imn oficial.

Anunţul a fost făcut de Gazeta Sporturilor, care notează că oficialii LPF s-a înţeles cu artistul Ştefan Stan, câştigătorul primei ediţii de Vocea României, care va interpreta imnul Ligii 1.

"Informaţia este adevărată! Am ajuns la un acord cu Ştefan Stan, iar de la meciul de sâmbătă seară, Liga 1 va avea un imn oficial.

În acest moment din campionatele puternice doar Italia are un imn oficial. Urmează să fie prezentat în premieră publicului de pe stadion înainte de FCSB-Dinamo, iar mai apoi acesta se va auzi pe toate stadioanele din România, înaintea partidelor din campionat", au declarat surse din cadrul Ligii Profesioniste, potrivit gsp.ro.

FCSB - Dinamo, sâmbătă, 20:30, în direct la Telekom Sport 1

Imnul va fi lansat cu ocazia derby-ului FCSB - Dinamo, programat sâmbătă, de la 20:30, în direct la Telekom Sport 1 şi live video pe telekomsport.ro.

"Mâine este cel mai important moment din viaţa mea de după Vocea României! Dacă am emoţii? Pffff... Tremur tot!", a scris Ştefan Stan pe pagina de Facebook.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare