Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Moment rar! Gigi Becali, refuzat în direct? Ce răspuns a putut să dea fotbalistul dorit la FCSB, imediat după meci VIDEO

Moment rar! Gigi Becali, refuzat în direct? Ce răspuns a putut să dea fotbalistul dorit la FCSB, imediat după meci VIDEO

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, s-a interesat de mai mulţi fotbalişti din Liga 1 în această perioadă. Printre ei se află şi atacantul lui Sepsi, Ioan Dumiter (22 de ani), care a dat de înţeles că e mulţumit la echipa din Sfântu Gheorghe şi că ar putea face pasul la un nivel superior.

Gigi Becali, refuzat în direct? Ce a spus Dumiter despre transferul la FCSB

Joi, oficialul lui Sepsi, Attila Hadnagy, a anunţat că că Gigi Becali s-a interesat de doi fotbalişti de la Sepsi, Branislav Ninaj şi Andrei Dumiter, în vederea unui transfer. 

Un prim răspuns a venit la câteva ore de la apariţia informaţiei. Atacantul român Ioan Dumiter nu e încântat de o trecere la FCSB, după ce a văzut exemplele din trecut. 

"Sincer, nu mă ia valul, pentru că este cu dus şi întors o mutare acolo. Aici, la Sepsi, avem toate condiţiile ca să facem performanţă. Şi oricum o să stau să mă gândesc foarte bine ce voi face în continuare, pentru că este în joc cariera mea. 

(n.r. - Nu l-ai vedea ca pe un pas înainte?) Sincer, nu ştiu ce să zic. Am văzut mulţi jucători care au mers acolo şi n-au reuşit. Nu că mi-este teamă, dar aici am toate condiţiile ca să fac pasul unde vreau eu, adică la o echipă mult mai bună, într-un campionat superior. Eu acum, la 22 de ani, nu mă gândesc la bani neapărat. Vreau să-mi contruiesc o carieră, o iau pas cu pas. Am revenit după această accidentare care m-a chinuit. Vedeţi, şi astăzi poate şi din această cauză nu am reuşit să mă ridic la un nivel bun", a declarat tânărul atacant al lui Sepsi, pentru Telekom Sport. 

Ioan Dumiter: "Facem tot posibilul să ne calificăm în Conference League"

Sepsi a învins-o pe FC Botoşani cu 1-0, iar echipa din Sfântu Gheorghe va juca în barajul pentru calificarea în Conference League: "O victorie bună pentru noi, chiar dacă vine în urma unui joc destul de modest din partea noastră, aşa mi s-a părut. Am fost destul de moi, eu vorbesc acum mai mult personal. M-am simţit oarecum deconcentrat, am încercat diferite metode să mă mobilizez mult mai bine, dar nu am reuşit. Cred că ne-a fost gândul, inevitabil, la meciul de duminică, ceea ce e o greşeală, pentru că trebuie să luăm meciurile pe rând. (n.r. - despre barajul pentru Conference League) Nu este neapărat o presiune, trebuie să tratăm jocul foarte serios. O echipă din play-out, dar o să fie, oricare dintre ele, o să avem un joc greu şi o să facem tot posibilul să ne calificăm în Conference League", a mai spus Dumiter. 

Recent, Gigi Becali a recunoscut că vrea să transfere doi fundaşi centrali, pe un post vulnerabil la FCSB, dar şi un atacant, acolo unde Ante Vukusic ar fi accidentat. 

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbioan dumitertransfer fcsbtransfer ioan dumiter fcsbgigi becali fcsb 

viewscnt
Articole similare