Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Moment rarisim în Anglia! Cum s-a apelat la sistemul VAR şi ce efect a avut acesta

Moment rarisim în Anglia! Cum s-a apelat la sistemul VAR şi ce efect a avut acesta

Arbitraj

Comentarii

Partida din turul 3 al Cupei Angliei dintre Crystal Palace şi Derby nu a consemnat doar victoria surprinzătoare a oaspeţilor, dar şi o decizie surprinzătoare pe care a luat-o centralul Michael Oliver prin intermediul sistemului VAR.

Obişnuiţi cu procedura din Premier League, acolo unde arbitrii obişnuiesc să ia decizii cu ajutorul sistemului VAR fără să vadă reluările, microbiştii care au văzut meciul dintre Crystal Palace şi Derby au avut parte de o surpriză.

Înainte să îl elimine pe căpitanul gazdelor, Luka Milivojevic pentru un incident cu Tom Huddleston, centralul Michael Oliver a mers la marginea terenului pentru a revedea faza pe monitor. Prin urmare, arbtrul partidei şi-a schimbat decizia iniţială, cartonaş galben, în cartonaş roşu.

Faza s-a petrecut în minutul 63, la scorul de 0-1 pentru oaspeţi, rezultat care a rămas neschimbat până la final datorită golului marcat de Chris Martin în minutul 32. 

Sistemul VAR din Premier League, desfiinţat de Mourinho

În urmă cu două săptămâni, Jose Mourinho a contestat vehement modul în care e folosit sistemul VAR în Premier League, tocmai din cauza faptului că centralii nu merg să revadă fazele şi că acceptă necondiţionat deciziile care vin din studio.

Afla mai multe despre: varpremier league 

viewscnt
Articole similare