Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Moment senzaţional cu Zlatan, în momentul în care a semnat cu United. Cum a băgat spaima în magazioneri :)

Moment senzaţional cu Zlatan, în momentul în care a semnat cu United. Cum a băgat spaima în magazioneri :)

Campionate

Comentarii

Juan Mata a povestit un episod amuzant petrecut în momentul în care Zlatan Ibrahimovic a semnat cu Manchester United, în vara lui 2016. Primul contact al suedezului a fost cu magazionerii şi oamenii care îngrijeau terenurile.

Ibrahimovic, un jucător cu un ego uriaş, obişnuieşte să transforme orice situaţie într-un moment memorabil. Juan Mata a povestit o astfel de scenă, care s-a petrecut în momentul în care Zlatan a semnat cu Manchester United. Echipa se afla în turneul de dinaintea sezonului, astfel că Ibrahimovic nu şi-a putut întâlnit atunci noii colegi.

În schimb, a dat peste magazionerii echipei şi peste cei care întreţineau terenurile. Zlatan li s-a adresat pe un ton serios şi, pentru moment, povesteşte Mata, aceştia n-au ştiut cum să reacţioneze:  

”În ziua în care a venit, noi eram plecaţi în stagiu de pregătire, aşa că singurul pe terenul de fotbal, cu magazionerii şi îngrijitorii terenului. Ei nu-l întâlniseră niciodată înainte şi este tipă de om care îţi impune imediat respect prin felul în care se poartă. Zlatan, aparent, s-a uitat către magazioneri de sus până jos şi le-a zis: ”Sper că ştiţi că a venit Dumnezeu”. Magazionerii nu ştiau cum să reacţioneze. Apoi, a început să râdă cu ei. Mereu face asta”, a povestit Mata pentru FourFourTwo.

Afla mai multe despre: manchester unitedzlatan ibrahimovicjuan mata 

viewscnt
Articole similare